Oğuzhan Kayra Koç, Sevdim Seni Bir Kere’den ayrıldı

Oğuzhan Kayra Koç, Sevdim Seni Bir Kere’den ayrıldı

Oyuncu Oğuzhan Kayra Koç, başrolünde yer aldığı Star TV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sevdim Seni Bir Kere’den ayrıldı. 

Yer aldığı ‘Hayat Şarkısı, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Vatanım Sensin’ adlı dizilerle adından söz ettiren Oğuzhan Kayra Koç, geniş ve sadık hayran kitlesi edindiği ilk başrol dizisi ‘Sevdim Seni Bir Kere’den ayrılma kararı aldı. Yakışıklı oyuncu, yakın çevresine mental olarak yorulduğunu ve biraz dinlenmek istediğini söylediği ortaya çıktı. Üzücü haberi alan Oğuzhan Kayra Koç hayranları ise sosyal medya üzerinden oyuncuya ‘geri dön’ çağrısı yaptı. Koç’un şu sıralar hem Korona Virüsü sebebiyle evinden çıkmadığı hem de yeni yayın dönemi için gelen proje tekliflerini değerlendirdiği öğrenildi.

OĞUZHAN KAYRA KOÇ KİMDİR?

28 Ocak 1998 de Ankara’da doğan Oğuzhan Kayra Koç 3 kardeştir ve 22 yaşındadır. 185 cm boyunda ve 73 kg olan Oğuzhan Kayra Koç Ankara’da eğitim hayatını sürdürmüştür. İvedik OSB’de meslek lisesi eğitimi alan Oğuzhan Kayra Koç 2012 yılında daha 14 yaşındayken tiyatro yapmaya başlamıştır.

Ankara Akademi Sanat Tiyatrosu’nda ilk eğitimlerini alan ve Tiyatroya aşırı ilgisi olan Oğuzhan Kayra Koç oyuncu olmayı daha o yaşlarda kafasına koymuştur. Kubilay Karaburçak ve Çağrı Bayrak gibi isimlerden oyunculuk eğitimleri alan Oğuzhan Kayra Koç eğitimlerini tamamlayınca dizi oyuncusu olabilmek için İstanbul’a taşınmıştır. Peter Pan Müzikali, Çanakkale Mahşeri, The Passangers gibi tiyatro oyunlarında başrollerde yer alarak önemli bir oyunculuk deneyimi kazanmıştır. Oğuzhan Kayra Koç psikopat bir karaktere hayat vermeyi istiyor. At binmeyi ve dövüş sporlarını çok seven Oğuzhan Kayra Koç Vatanım Sensin, Hayat Şarkısı ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi diziler de yer almıştır. Son olarak da Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Sevdim Seni Bir Kere'de Ozan karakterini hayat vererek ilk başrolünü oynamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum