Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları'nda online eğitim başarılı!

Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları'nda online eğitim başarılı!

Oğuzhan Özkaya, 500 öğretmen ve 4 bin 500 öğrenci ile başlayan online eğitimin başarıyla sürdürüldüğünü bildirdi. 

Uzaktan eğitim ile ilgili Temmuz ayından bu yana devam eden hazırlıkların tamamlandığı ve deneme yayınlarının yapıldığını anlatan Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özkaya, "Deneme yayınlarımızın yayıpdığı sırada okulların tatil edilmesi bir tesadüf oldu. 500 öğretmen ve 4 bin 500 öğrencimiz ile online eğitime 16 Mart Pazartesi gününden itibaren başladık" dedi.

Oğuzhan Özkaya, akıllı tahtada, dijital veri stüdyosu ya da öğretmenlerin evlerine kurulan yazılım sistemleri ile ilk, orta ve lise sınıflarındaki tüm öğrencilerin ve öğretmenleri ile anında iletişime geçerek derslerini yapabildiğini videoyu kaydederek istediği zaman tekrarlayabildiğini anlattı.

d86b9240-e94d-416a-9732-afc67ad2d359.jpg

Online eğitim sisteminde öğretmenler yerine çocuklara reçetelerini velilerin yazdığını anlatan Özkaya, şöyle konuştu:

"Uzaktan eğitim ders programlarımız, öğrenci ve öğretmen yönergelerimiz, online video ve soru çözümlerimiz, deneme sınavlarımız, veli reçete sistemimiz (şimdi de velilerimiz bize evdeki durumu reçeteye yazıp bildirecek) ve soru sorma havuzumuz ile eğitimlerimize başladık. Sadece sınava hazırlanan 8 ve 12. sınıflar değil 1. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerimize ulaşıyoruz. 500 kişilik dev kadroda müdürlerimiz, başkanlarımız ve öğretmenlerimiz çok iyi iş çıkardılar.Hepsine şahsımız adına sonsuz teşekkür ediyorum. Bu süreci en sağlıklı bir şekilde ülkemiz ve okulumuz adına atlatacağımızdan eminiz."


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.