Okan Korkmaz'dan Çiğli'ye açık mektup

Okan Korkmaz'dan Çiğli'ye açık mektup

Yüreği sevgiden, aklı bilimden...

Cumhur İttifakı'nın Çiğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Okan Korkmaz; seçim çalışmalarında son durağa gelinirken Çiğlili hemşerilerine 'açık mektup' başlıklı bir çağrıda bulundu. Yola, ' Çiğli beni bilir, ben Çiğli'yi" diyerek çıkan ve ilçesinin hayat bulması, bir hikayesinin olması gerektiğini her fırsatta dile getiren Korkmaz; gönderdiği mektupta hemşerilerine şöyle seslendi; " Sözde değil, gerçekten hemşerinizim.  Çiğli’yi sizlerle birlikte soluyor ve yaşıyorum. Sorunlarımızı, ihtiyaçlarımızı iyi biliyorum ve ortak akılla üretmenin önemine inanıyorum. Yani diyorum ki; “ Çözümlerimiz var, projelerimiz var  ve sizsiz olmaz!”  

d2rrc0-xgaiwqve.jpg

Yüreği sevgiden, aklı bilimden...

Korkmaz, mektubunda şu sözlere yer verdi; " İnsan onurunun ve hayatının değerini bilirim. Bir doktor ; yüreği sevgiden, aklı bilimden beslenen bir birey olarak  ömrümü bugüne kadar olduğu gibi yarın da insanin insan gibi, sağlıklı bir toplumda yaşaması için süreceğim. Ve eğer bana güvenir, onay verirseniz; bu çabama , Çiğli’miz ve sizler için üretmeyi , gece gündüz çalışmayı da  ekleyeceğim. Verdiğim her sözü tutacağım.  İlçemizin her karışını, her nefesini emanet bilecek; özlenen ayrımsız, eşit ve hızlı hizmetin hayata geçmesi için, kalkınmamız için inanç ve kararlılıkla mücadele edeceğim. Sizlerden; hayatın her alanında yükselen, çağdaş ve kazanan bir Çiğli’yi hep birlikte  yaratmanın fırsatını istiyorum…" 

img_3555.jpg

"Yaşamak; öğrenmek, bilmek, dokunmak işi ! Çiğli’nin çocukları öğrensin, bilsin, dokunsun diye söz verdim! Sözüm borçtur. Bütün sözlerimi tek tek tutacağım. Çiğli, bütün olarak kalkınmalı. Kaybettiği zamanı kazanmalı ve yüzünü geleceğe dönerek büyümeli." diyen AK Parti Çiğli Belediye Başkanı Okan Korkmaz; hemşerilerine sağduyulu seçim yapmaları, Çiğli'yi hizmette geriletecek bir döneme daha olur vermemeleri çağrısında bulundu. 

Sözüm sözdür...

Doktorluk mesleğinin yanı sıra, hayatın tüm renklerine dokunan, sevgi ve bilgi temelinde bir hayat süren geçmişine vurgu yapan Çiğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Okan Korkmaz; " Vatanını, şehrini seven bir bireyim. Geçmişine, köklerine bağlı, tecrübelerden beslenen bir Çiğlili'yim. Hayatımı insan sağlığına hizmet ederek kazandım. Hastaneler kurdum, yönettim. Tüm bunları yaparken; okudum; öğrendim, fotoğraf çektim, yazdım, ülkemizin ve hayatın gerçeklerine dokundum. Kıyı kaptanı oldum, dalgıçlık öğrendim, ata bindim, tenis oynadım. Hayatı ne kadar kucaklarsak o kadar mutlu olur ve mutlu ederiz diye düşündüm. Çiğli'mizin tüm çocuklarının bu fırsatları yakalaması için çalışacağım. Çünkü, hayat, dün bugün ev yarındır. hızla değişen ve gelişen zamana ayak uydurmak gerekli. İnsanın insan gibi yaşaması, hizmet görmesi gerek. Ben bunun için çalışmaya gönüllüyüm" diye konuştu. 

img_3401.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.