Oksijen Zone Hotels'de Kapılar Nisan Ayına Kadar Açık

Oksijen Zone Hotels'de Kapılar Nisan Ayına Kadar Açık

Artan kar yağışı nedeniyle kış sezonunun uzadığını belirten Oksijen Zone Hotels Uludağ'ın sahibi Ömer Faruk Kamburoğlu, otelin kapılarının Nisan ayına dek açık kalacağını söyledi.

Yıllardır kış tatili için aranan adres konumunda olduklarını dile getiren Kamburoğlu, kar birikimi avantajıyla sezonun ilk açılan ve en son kapanan 3 farklı pistin ortasında yer alan çam ormanı içindeki otelin temiz havası ve dağ oteli mimarisiyle konuklarını ağırladığını belirtti.

Ömer Faruk Kamburoğlu, Oksijen Zone Hotels olarak 17 km'lik pist uzunluğu ve 14 telesiyeje sahip Uludağ’ın 1. gelişim bölgesinin, en yüksek rakımlı noktasında profesyonel bir ekiple hizmet verdiklerini de ifade etti.

ömer-faruk-kamburoğlu.jpg

KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDİN

Dünyanın en önemli kış turizmi lokasyonlarından olan Uludağ'da, pandeminin gerektirdiği tüm kuralara uygun şekilde konuklarını ağırladıklarını kaydeden Kamburoğlu şu bilgileri verdi: “ Kar birikimi avantajıyla sezonun ilk açılan ve en son kapanan 3 farklı pistin ortasında kalan konumumuz ile 4 telesiyejin ortasında yer alan otelimiz 1. ve 2.bölgedeki tüm pistlere geçiş noktasında bulunmaktadır. Kayak odamızdan kayarak ulaşacağınız telesiyej ile ister Cennetkaya veya Osman Yüce pisti üzerinden 1. bölgeye, ister Kuşaklıkaya pisti üzerinden 2. bölge pistlerine geçerek kayak zevkini doyasıya yaşayabilirsiniz. Ulaşımınızdan, oda servisinize kadar tüm tatiliniz boyunca hizmet verecek olan misafir ilişkileri kadromuza 24 saat kesintisiz olarak ulaşabilirsiniz”

panorama.png

CUMBA KEYFİ

Ömer Faruk Kamburoğlu, “Tesisimizin Lobi kısmında sizlerin konfor ve dinlenme noktasında kendinizi özel hissedeceğiniz tasarıma uygun olarak hazırlanmış 2 farklı şömine alanına sahip olup, kar yağışını doyasıya izleme keyfini yaşayacağınız ‘keyifli cumba’ ve birbirinden özel sürpriz ikramlar ile Oksijen Zone Hotels Uludağ’da farklılığı yaşayacaksınız” diye konuştu.

Kamburoğlu, Uludağ 1. Bölge'deki tesisin; Bursa şehir merkezine 25 dk, Yenişehir Havalimanı'na 45 dk, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 90 dk ve Esenboğa Havalimanı'na 460 km mesafede konumlandığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.