Öksüz: Birlik içinde nice yıllara

Öksüz: Birlik içinde nice yıllara

Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, Cumhuriyetin kuruluşunun 93’üncü yılının önemine değindi.

Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, Cumhuriyetin kuruluşunun 93’üncü yılının önemine değinerek, ‘’Önce büyük Türk milletine emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunun yıl dönümü bugün, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde kutlanmalıdır" diye konuştu.

Cumhuriyete ve kurucu iradenin attığı adımların önemine değinen BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, o gün de tıpkı bugün gibi Anadolu Türk-İslam medeniyetini bir türlü içine sindiremeyen iç ve dış güçlerin bugün de iş başında olduğunu belirtti.


Ülke içinde ve özellikle komşu ülkelerde tezgahlanan oyunun farkında olduklarını söyleyen Öksüz, ‘’Bugün, terör örgütünü maşa olarak kullanıp ülkemizin içini karıştırarak bizi bölmeye çalışanlar ve onların içerdeki işbirlikçileri şunu akıllarından çıkarmasınlar; hangi oyun kurulursa kurulsun, hangi hain plan tezgahlanırsa tezgahlansın milletimiz bunu yenecek imana iradeye ve kararlılığa sahiptir’’ şeklinde konuştu.
Türk – İslam kimliğinin önemine değinen BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, ‘’Çelikleşmiş bir irade ile, adeta küllerinden yeniden doğarcasına 93 yıl önce kurulan Cumhuriyetimiz, milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adıdır.


Cumhuriyetimiz mana ve gücünü, milletimizin ortak iradesiyle ve büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseridir.


Türkiye Cumhuriyeti bugünlere kolay gelmemiştir. Atalarımızın bizlere emanet ettikleri bu mukaddes topraklar uğruna, yüz binlerce şehit ve gazi verdiğimizi unutmamalıyız.


Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, O’nun kahraman silah arkadaşlarına, milleti ve vatanı için canlarını seve-seve feda eden şehitlerimize, gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyor, rahmetle anıyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.