Olimpiyatların Konuşulan Güzelleri

Olimpiyatların Konuşulan Güzelleri

Rio’da yarın sona erecek 2016 Olimpiyat Oyunları’nda yarışan kadın sporcular başarılarının yanı sıra güzellikleriyle de göz doldurdu.

1-006.jpg2-006.jpg

Alex Morgan
 
ABD'li futbolcu Alex Morgan, 21 yaşında ABD futbol takımının en genç üyesi olma ünvanını kazanmıştı. Rio’da ABD kadın futbol takımı İsveç'e elenince Morgan'da olimpiyatlara erken veda etti.

3-004.jpg

Dafne Schippers
 
Hollandalı atlet Dafne Shippers kadınlar 200 metrede aldığı gümüş madalya kadar güzelliğiyle de olimpik stadyuma damgasını vurdu. Schippers'ın tarzı aynı Bolt gibi, çıkışta biraz yavaş kalabiliyor ama son 50 metrede inanılmaz hızlanıyor. Otoriteler 24 yaşındaki Hollandalı sporcunun kadın atletizme damga vuracak isim olarak görüyor.

 

4-002.jpg

Ellen Hoog
 
Ellen Hoog çim hokeyinde Hollanda adına mücadele etti. Hoog’un takımı Rio'da çim hokeyi finalinde Almanya'ya 4-1'lik bir skorla mağlup olup gümüş madalya aldı.

5.jpg

Darya Klishina
 
Rus uzun atlamacı Darya Klishina, Slav ırkının bütün güzelliklerini üzerinde barındırıyor dersek abartmış olmayız. 1991 doğumlu Rus atlet Rio'da madalya kazanamadı hatta sıralamada 9’uncu ama uluslararası ajansların objektiflerinin ilgi odağı oldu.

6.jpg


Hope Solo
 
ABD'yi kadın futbolu branşında temsil eden kaleci Hope Solo, daha önce 2 kez olimpiyat madalyası kazanmasının yanı sıra, bir kere de Dünya Kupası'na uzanmıştı. 2003 yılından beri profesyonel kariyerine devam eden ve dünyanın en iyi kadın kalecilerinden olarak gösterilen Hope Solo, Rio'da yediği hatalı gollerle takımının elenmesini hızlandırdı.

8.jpg

Kelsey Robinson
 
ABD milli voleybol takımında smaçör olarak boy gösteren 24 yaşındaki güzel voleybolcu Kelsey Robinson, 1.88 boyunda. Rio, Kelsey'in ilk olimpiyatı ve maçlardaki heyecanı yüzünden okundu.

9.jpg


Eugenie Bouchard
 
Kanadalı raket Bouchard olimpiyatlarda istediğini elde edemedi. Güzel tenisçi  Alman Angelique Kerber'e 2-0 yenilip Rio'ya veda etti.

10.jpg11-001.jpg13-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.