"Ölseydim o dikiş gerçek mi olacaktı?"

"Ölseydim o dikiş gerçek mi olacaktı?"

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tribünden gelen bir madde ile başında yaralanan ve hastaneye kaldırılan Şenol Güneş, yaşananları anlattı. Güneş, kafasındaki dikişlerin sahte olduğu yönündeki söylentilere sert bir şekilde karşılık verdi.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Hürriyet ve Spor Arena'ya konuştu! Mehmet Arslan'ın sorularını yanıtlayan Beşiktaş teknik direktöründen çarpıcı sözler...

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında çıkan olayların baş kahramanı haline gelmişti. Bütün ülke o anda ne yaşadığını merak ediyordu. “İnşallah bu bir milat olur diyerek” söze başladı. Sinirli değil üzgündü. Üzüntüsü de sesine yansıyordu. Bu ruh hali ile aklına gelen ilk çözüm önerisini dile getirdi: “Bundan sonra sahalarda birine kağıt bile atılsa, kime atıldığına bakmadan ev sahibi takım sahayı terk etsin.” Sonra da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a aktardıklarını diye getirdi: “Bu işi çözeceksek yine futbolcusuyla, antrenörüyle biz çözeceğiz” Sonra mı?.. Sonrasını ben sordum, Şenol Güneş yanıtladı:

Hocam geçmiş olsun. Ne oldu dün akşam?

Edilen küfürlerden dolayı Tolga tartışıyordu. Ben araya girdim. ‘Yapmayın’ dedim. Bir anda kafama bir şey isabet etti. Benim açımdan baktığımda aklıma tek bir şey geliyor. Acaba Fenerbahçe’nin içinde bir sorun mu var?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.