Ömer Faruk Dengiz'den değişim  vurgusu!

Ömer Faruk Dengiz'den değişim  vurgusu!

BODER Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ömer Faruk Dengiz, yaşanan pandemiden ötürü tüm Dünyanın değiştiğini ve her sektörün de bu değişime ayak uydurmak zorunda olduğunu belirtti.

Gelinen son noktada turizmin yön ve boyut değiştirdiğini dile getiren Dengiz, sektörün çözüm ortaklarını ve çalışanlarının korunması adına aday yönetim kurulu olarak çözüm için ellerini taşın altına koymaktan çekinmeyeceklerini de ifade etti.

Bodrum Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği’nde (BODER) Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ömer Faruk Dengiz, “Turizmin bu kapanmadan etkilenmesi kaçınılmazdı. Korumaya çalıştığımız binlerce çalışanımız var. Bizimle iş yapan sadece Bodrum’da binlerce insan var, şirket var. En basitinden yakın çevremizde bizler için tarım ürünlerini sağlayan çiftçilerimiz vardı. Şimdi anlıyoruz ki, bu sektör her türlü yeniliğe olduğu kadar, her türlü krize de hazırlıklı olmak zorunda. İnsanlar artık toplu yerlere girip çıkmaktan korkar olduysa bize de düşen sorumluluklar var. Haziran, temmuz, ağustos diye bilinen klasik sezon tarifini nisanda başlatıp belki de noel tatiline kadar geniş bir sezon düşünmeliyiz. Bütün bu dönüşümleri değişime hazır ekipler yapar. Bizler de BODER’i bu yeni yaklaşımlara uygun olarak dönüştürmek istiyoruz. BODER’in 20 yılı aşkın süredir aynı kalan geleneğini mavi bir yaklaşımla değiştirmek istiyoruz” dedi.

boder-aday-yk.jpeg

DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMDİR

Bodrum ve sektör adına katkı sağlayacak projeleri yaşama geçirmek için Mavi Değişim Grubu olarak adaylıklarını açıkladıklarını kaydeden Ömer Faruk Dengiz, herkesin kazanacağı çözümler üreteceklerini vurguladı. Dengiz sözlerini şöyle sürdürdü: “Tek başımıza başladığımız bu süreç meğer herkesin umuduymuş. İki, dört, sekiz derken 285 üyeli BODER’in büyük bir çoğunluğunu yan yana görmeye başladık. İşte onların arasından pandemi koşullarında birlikte olabileceğimiz sayıdaki arkadaşımızla birlikteyiz.

Hiçbir sözümüzün havada kalmasını istemiyoruz. Sözümüzün arkasında yıllarca durabilmek için size ve turizm sektörüne vereceğimiz sözlerin satır başlarını tüm Bodrumla ve turizm camiamızla paylaşıyoruz. Gün gün, ay ay, yıl yıl bunların hayata geçtiğini hep beraber göreceğiz. Hepimiz bu projelere sahip çıkıp, hayat vereceğiz. Bu projelerde hepimizin vizyonu var. Her bir projemizin bir sahibi, bir yürütücüsü olacak. Hepimiz o projenin yürütücüsüne destek verip, gerçeklemesini sağlamayı çok önemsiyoruz. İşte bu yüzden biz de değişmeyen tek şey değişimdir diyoruz. Değişen kazanacak, değiştiren güçlenecek. Biz bu yaşam felsefesini turizme uyarlayacağız. Dünyada her şey değişirken bizim aynı kalmamız mümkün değil. Bu bilinçle hareket ediyoruz”

boder-aday-yk-3.jpeg

KAPISI ÇALINMAYAN ÜYELERİMİZİ DE ZİYARET ETTİK

BODER Mavi Değişim Ekibi’nin genel sekreter adayı ve basın sözcülüğünü yürütecek olan Yiğit Girgin de genel kurul sürecindeki ziyaretleri ve üzerinde çalışan projeleri değerlendirdi.

Girgin şu bilgileri verdi: “Tek tek BODER üyesi olsun olmasın meslektaşlarımızı ziyaret ettik. Bodrum Kaymakamımız sayın Bekir Yılmaz’ı ziyaret ettik. Merkezi hükümet ve ilgili otoriterlerle hangi işbirliği olanaklarımızı geliştirebiliriz konularını konuştuk. Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras’ı ziyaret ettik. Kendisi de bir turizmci olan değerli meslektaşımızın bakış açısı da önemliydi. Bize değerli katkılarda bulundu, bulunmaya da devam edecek. Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret ettik. Her biri aynı zamanda BODTO üyesi olan meslektaşlarımız için neler yapabileceğimiz konusunda sayın Mahmut Kocadon’la görüş alışverişinde bulunduk. Bodrum Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı sayın Erdoğan Başeymez ile BODER’i ve paydaşı olan esnaflarımızı nasıl büyütebiliriz konularında kıymetli bir görüşme yaptık. Başladığımız ziyaretlerimiz devam edecek. Buraya da her birimiz farklı ziyaretlerden geliyoruz. Bugüne kadar kapısı çalınmayan üyelerimize yüreğimizi ve BODER’imizi açıyoruz. Bunu 23 haziran Çarşamba günü hep birlikte göreceğiz. O gün Bodrum turizminin en kalabalık fotoğrafını çektireceğiz. Kimseyi de o fotoğrafın dışında tutmayacağız”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.