Ömer Yahşi'den Bayındır Belediyesi'ne ziyaret!

Ömer Yahşi'den Bayındır Belediyesi'ne ziyaret!

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen'i makamında ziyaret etti.  Ziyarete Kaymakam  Mehmet Ali Öztürk de katıldı. 

Medya Ege- İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi ve Kaymakam  Mehmet Ali Öztürk ile Bayındır'a yapılacak olan projeler için bilgilendirme toplantısı yapan Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen açıklamalarda bulundu.

whatsapp-image-2021-02-23-at-23.23.57.jpeg

Sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Başkan Demirezen, "İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Dr. Ömer Yahşi Belediyemizi ziyaret etti. Kaymakamımız  Mehmet Ali Öztürk'ün  katıldığı bilgilendirme toplantısında Bayındırımıza yapılacak olan yatırımları konuştuk. 16 derslik Çıraklık Eğitim ve  Pansiyonlu Anadolu İmam Hatip Lisemizin bu sene içerisinde ihaleye çıkacağı müjdesini sizlerle paylaşmak isterim. Yıllar önce rahmetli hayırsever Hacer Erdar'ın Milli Eğitim'e tahsis ettiği arsaya Avrupa Birliği projeleri kapsamında bir okul  yapılacağı ve aynı zamanda Yeni Mahallede eski cezaevinin oraya yapılacak olan Birlik İlkokulumuzun sürecini konuştuk. Başta Millî Eğitim Bakanlığımız olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Dr.Ömer Yahşi'ye nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.