Ömür Şanlı, İKÇÜ'de giysi bankasındaki çalışmaları inceledi!

Ömür Şanlı, İKÇÜ'de giysi bankasındaki çalışmaları inceledi!

Türk Kızılayı’nın ülke genelinde sürdürdüğü yardım ve destek çalışmaları İzmir’de de devam ediyor.

Türk Kızılayı Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı, “Üniversite öğrencilerimizin yanındayız. Genel merkezimizin ve bağışçılarımızın desteğiyle alınan giysiler ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize veriliyor. Bu projeyi diğer üniversitelerde de hayata geçireceğiz” dedi. Şanlı, düzenli olarak her ay öğrencilere burs verdiklerini de söyledi.

Kızılay Konak Şube Başkanlığı’nın Katip Çelebi Üniversitesi içinde faaliyete geçirdiği “Sosyal Market” yenilendi.  Türk Kızılayı Genel Merkezi ve bağışçıların destekleriyle yeni sezona hazırlanan sosyal marketin rafları sonbahar /kışlık giysi-ayakkabı ve eşyalarla dolduruldu. Üniversite yönetiminin koordinasyonunda ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen yardımlar kısa süre içinde isteyenlere ulaştırılacak.

whatsapp-image-2019-09-24-at-08.52.41-(1)-001.jpeg

Sosyal marketteki çalışmaları inceleyen Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı, projeye desteği nedeniyle Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’ye teşekkür etti. Üniversite Genel Sekreteri Öğretim Görevlisi Nuretdin Memur’dan bilgi alan Şanlı, ihtiyaç sahibi öğrencilerin sayılarına göre ve talebe göre takviye giysi desteğinde bulunabileceklerini söyledi.

whatsapp-image-2019-09-24-at-08.52.42-(3)-001.jpeg

Şanlı, “Türk Kızılayı Konak Şubesi olarak öğrenci kardeşlerimizin yanındayız. Genel merkezimizin ve bağışçılarımızın desteğiyle alınan giysiler ihtiyaç sahibi öğrencilerimize veriliyor. Bu projeyi diğer üniversitelerde de hayata geçireceğiz. Üniversitelerimizin yönetimleri ile kısa süre içinde temasa geçeceğiz. Bize gösterilen uygun yerde sosyal marketi kuracağız. Öğrenciler oradan ihtiyacı olan hiç kullanılmamış, yeni ürünleri alabilecekler” dedi.

whatsapp-image-2019-09-24-at-08.52.43-(1)-001.jpeg

Başkan Şanlı Türk Kızılayı Konak Şubesi olarak öğrenci bursu verdiklerini de vurgularken eğitim gören her öğrencinin şartları taşıması halinde hesabına düzenli olarak her ay 275 TL para yatırıldığını söyledi. Şanlı, "Türk Kızılayı Genel Başkanımız Dr. Kerem Kınık'ın da ifade ettiği gibi bağışçılarımız ve vatandaşlarımız bize güvenmeye, iyilikleri izlemeye, bayrağımızın emaneti olan Kızılay'ın Hilal'i ile gururlanmaya devam etsinler" diye konuştu.

whatsapp-image-2019-09-24-at-08.52.43-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.