Önce kahvaltıda sonra parkede

Önce kahvaltıda sonra parkede

AK Parti’li Bölünmez Çankırı'dan çifte mesai

 

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, teşekkür ziyaretlerinin arasında önce AK Kadınlarla kahvaltıda buluştu. Bölünmez Çankırı, ardından parkeye çıktı ve gençlerin voleybol antrenmanına katıldı

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, teşekkür ziyaretlerine kısa bir mola verdi. Bölünmez Çankırı, teşekkür ziyaretlerine ara verdiği dönemde önce AK Parti İzmir Kadın Kolları ile kahvaltıda buluşurken, sonrasında Özateş Spor Kulübü Bayan Voleybol A takımı ile keyifli bir antrenman gerçekleştirdi.

dsc_9583.jpg

YEREL SEÇİM VURGUSU

İzmirli AK Kadınlar ile kahvaltılı toplantıda tekrar buluşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Bölünmez Çankırı, AK Kadınların her zaman yanında olduğunu ve kendisinin de her zaman AK Kadınların yanında olmaya çalıştığını belirtti. Yerel seçimlere 10 aydan daha kısa bir süre kaldığını hatırlatan ve teşkilat olarak rehavete kapılmamaları gerektiğinin altını çizen Bölünmez Çankırı, “İzmirli AK Kadınlarımız 24 Haziran seçimlerinde üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiler ve çok çalıştılar. Teşkilat olarak yorulmadan bıkmadan, enerjimizin sonuna kadar çalıştık. Allah’ın izni ve milletimizin iradesi ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye’nin ilk başkanı yaptık. Ancak sloganımızda da dediğimiz gibi ‘Durmak Yok Yola Devam’ diyoruz. Önümüzde şimdi yerel seçimler var. Yerel seçimlerde İzmir’de çok çalışıp hem belediye sayımızı artırmalıyız hem de Büyükşehir belediyesini kazanmalıyız. Vatandaşlarımız İzmir’de artık AK Belediyeciliği görmek istiyor. Bizler bütün teşkilatımızla beraber çok iyi çalışırsak İzmir’i AK Belediyecilik ile tanıştırabiliriz” dedi.

1-496.jpg

AK KADINLARIMIZ FARK YARATIYOR

Yerel seçimlerde İzmirli AK Kadınlara çok büyük görev düştüğünün altını çizen Bölünmez Çankırı, “AK Kadınlarımız her seçim döneminde Allah razı olsun yüzümüzü hiç kara çıkarmadı. Karınca modeli ile ilmek ilmek çalıştılar. Çalmadıkları kapı, girmedikleri gönül kalmadı. Ancak bizim İzmir’de daha çok çalışmamız lazım. Yerel seçimlere 10 aydan az bir zaman kaldı. Önümüzdeki bu zamanı iyi değerlendirmeliyiz. Ben de programlarım el verdiği müddetçe sizlerle birlikte olup, istişarelerde bulunmaya çalışacağım. Bildiğiniz üzere 4 Ağustos'ta Ankara’da Merkez Kadın Kolları Kongremiz var. Ankara’da Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla bütün AK kadınlarımız Türkiye’nin dört bir yanından gelerek buluşacak. İnşallah orada da kadınlarımız ile birlikte olacağız. Kadın elinin değdiği her yerde mutlaka bir fark oluyor. Bizim İzmirli AK Kadınlarımız da her yerde farklarını hissettiriyorlar. Kadınlarımızın gücünü, birlikteliğini ve enerjisini bütün teşkilatımız ile birleştirerek inşallah yerel seçimlerden de alnımızın akıyla çıkacağız. Ben İzmirli AK Kadınlarımıza yürekten inanıyorum ve güveniyorum” diye konuştu.

2-432.jpg

GENÇLERİ SPORLA BULUŞTURMALIYIZ

Kadınlarla yaptığı kahvaltıdan sonra Karabağlar’da Özateş Bayan Voleybol A Takımı’nı ziyaret eden Bölünmez Çankırı, burada takım hakkında bilgi aldı. Özateş Voleybol Takımı’nın maddi imkansızlıklar içinde şampiyon olduğunu ve desteğe ihtiyacı olduğunu öğrenen Bölünmez Çankırı, takıma sponsor bulunması noktasında gerekeni yapacağını belirtti. Bölünmez Çankırı, gençlerin mutlaka sporun bir dalı ile ilgilenmesi gerektiğini ve kendisinin de bir dönem voleybol oynadığını belirterek, “Gençlerimizi mutlaka sporla buluşturmalıyız. Özateş Voleybol Takımı’nın kazandığı başarıları takdir ediyorum. Burada pırıl pırıl genç kızlarımızı görmek beni çok mutlu etti. Kızlarımıza spor hayatları boyunca canı gönülde başarı diliyorum. Hükümetimiz ve bizler her zaman genç sporcularımızın ve kulüplerimizin yanındayız. Onlara gereken desteği sağlamaya çalışıyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmemesi için böyle kulüplerin desteklenmesi gerekiyor” dedi.

3-325.jpg

Bölünmez Çankırı, Özateş Spor Kulübü’nün tişörtünü sırtına geçirdi ve genç sporcuların antrenmanına katıldı. Genç kızlarla birlikte keyifli bir maç yapan Bölünmez Çankırı, siyasette olduğu kadar parkelerdeki becerisini de ortaya koydu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.