OnePlus 8 serisinin teknik özellikleri sızdırıldı

OnePlus 8 serisinin teknik özellikleri sızdırıldı

 2020'de çıkması beklenen OnePlus 8 serisinin teknik özellikleri ile ilgili yeni bilgiler sızdırıldı.

Weibo‘da yayınlanan bir yazıya göre OnePlus 8, 6.4 inçlik AMOLEDK bir ekran ile gelecek ve bu ekranın yenileme hızı 90 Hz olacak. Delikli ekran tasarımına sahip olacak modelin önünde 32 Megapiksel çözünürlüğünde tek kamera konumlanacak.

Arkada ise üçlü kamera kurulumu bizi karşılayacak. Ana kamerası 64 Megapiksel çözünürlüğüne olacak telefon ayrıca 20 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı lense ve 12 Megapiksel çözünürlüğünde telefoto lense ev sahipliği edecek.

İşlemci tarafında karşımıza Snapdragon 865 çıkacak. Bu işlemcide entegre olarak X55 5G modemin olduğunu da belirtelim.

8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile gelecek olan telefon, 4.000 mAh’lik bataryadan beslenecek. Bu batarya 30W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

OnePlus 8 Pro ile ilgili sızıntılara baktığımızda bu telefonun QHD ekran çözünürlüğü ile geleceğini görüyoruz. 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacak telefonun ekran büyüklüğü ise 6.7 inç olacak.

Telefonun önünde bir tanesi ToF sensör olmak üzere, iki adet ön kamera konumlanacak. Aynı zamanda ekrandan parmak izi tarayıcısı da güvenlik önlemi olarak hazır bulunacak.

Bu modelde de Snapdragon 865 işlemci kullanılacak. 8 GB RAM ve 12 GB RAM seçeneklerine, 128 GB RAM ve 256 GB RAM depolama alanı alternatifi eşlik edecek.

4.500 mAh’lik bataryadan beslenecek telefonun bataryası 50W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Bu modelde de 64 Megapiksellik ana kameraya 20 Megapiksellik ultra geniş açılı lens, 13 Megapiksellik telefoto lens ve ek olarak ToF sensör eşlik edecek. Kameraların diyafram değerleri ise sırasıyla şöyle olacak; f/1.7, f/2.2, f/2.4.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.