Onkoloji hastası çocuklar için kermes düzenlendi

Onkoloji hastası çocuklar için kermes düzenlendi

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma-Geliştirme Vakfı (KİTVAK), yeni yıl öncesinde onkoloji hastası çocuklar için kermes düzenledi.

KİTVAK, onkoloji hastası çocuklara destek amacıyla geleneksel hale getirdiği Yeni Yıl Kermesi’ni bu yıl Küçük Kulüp Alliance'da gerçekleştirdi.

Kermes kapsamında gıda ve tekstil gibi yüzlerce yılbaşı hediyeleri KİTVAK dostu hayırsever ve bağışçılara sunuldu. İzmirliler, sevdiklerine aldıkları yılbaşı hediyeleriyle umuda destek olmak için kermese akın etti. DJ Semih ise yılbaşı şarkılarıyla kermesi renklendirdi.

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı A.İklil Ulueren ilgi ve desteklerinden dolayı ürün bağışlayan gönül dostlarına ve KİTVAK İcra Komitesi Üyelerine teşekkür etti. Ulueren “Yılbaşı alışverişlerimizle çocuklarımıza umut olmak için tek bir yürek olduk. Bu keyifli kermes için emek veren ve katılan herkese minnettarız” dedi. Güzel enerjilerle coşkulu bir kermes geçirdiklerini belirten Ulueren “Şimdiden tüm KİTVAK dostlarının yeni yılını yürekten kutluyorum. Sevdiklerimizle birlikte, herkesin yarına umutla, güvenle bakacağı bir yıl olsun. Ülkemiz ve dünya sağlık ve güzellikle dolsun. Herkese iyi yıllar diliyorum” diye konuştu.

1670442583830-2-inci-sancak-aynur-sahin.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.