Önüne Yatmak Tartışması'nda Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Cevap

Önüne Yatmak Tartışması'nda Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki 'önüne yatmak' tartışması büyüyor. Cumhurbaşkanı, ana muhalefet liderine cevap verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Önüne yatmak" tartışmasında dün son zamanların en sert eleştirisini yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenmişti. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet partisi başkanına cevap vererek, Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu makamın adamı olmadığını söyledi. CHP liderine yakışacak ifadeler olduğunu söyleyen Erdoğan, kullanmaya edebinin izin vermediğini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun bir kaset sayesinde makamına geldiğini söyleyen Cumhurbaşkanı, kaset olmasa o makama gelemeyeceğini söylediği Kılıçdaroğlu için "Allah Türk siyasetini böyle tiplerden korusun" dedi.

Cuma namazından çıktıktan sonra konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sert eleştirisine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu için bulunduğu makamın adamı olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı, ana muhalefet partisi liderini siyaseti öğrenememekle itham etti. Kılıçdaroğlu için çırak bile olamadığını söylediğini hatırlatarak, sözlerini yineleyen Erdoğan, söyleyecek çok sözü olduğunu ancak edebinin izin vermediğini söyledi.

medyaege-Onune-yatmak

"Partimiz kurulduğundan beri dava arkadaşımız..."

Sema Ramazanoğlu'nun AK Parti ismini geçirmeden "partimiz" diyerek, partinin kurulduğu günden bu yana dava arkadaşlarını olduğunu ifade eden Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na siyasi sapık demesinin ardında durarak, ilmi, yaşamı ve siyasetteki yerinin el vermeyeceğini söyledi.

Adaylık düşünmüyorum dedi aday oldu

Deniz Baykal'ın kaset yüzünden istifasını hatırlatarak, Kılıçdaroğlu'nun Baykal'ın yanından çıktığında aday olmayacağını açıkladığını söyleyen Erdoğan, CHP liderinin ertesi gün genel başkanlığa aday olduğunu ifade etti. Erdoğan ayrıca Kılıçdaroğlu'na oy veren kadınların (Önüne yatmak meselesini) çok daha farklı değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.