Onur Sivaslı’dan 29 Ekim Mesajı

Onur Sivaslı’dan 29 Ekim Mesajı

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Sivaslı, mesajında “Türkiye Cumhuriyeti’nin 98’inci yıldönümünü karşılamanın ve kutlamanın eşsiz heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz” dedi.

.jpg

İl Başkanı Onur Sivaslı mesajında şunları kaydetti;” Cumhuriyetimiz; farklılıkları, ayrılıkları ve ihtilafları aşarak birlikte var olma azminin etrafında birleşen Türk milletinin yönetim sisteminin adı olarak 98 yılı geride bırakmıştır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı Cumhuriyeti, ilke ve hedefleri doğrultusunda güçlü kılmak ve Türkiye’yi daha ileri seviyelere ulaştırmak için çabamız artan bir güçle devam etmektedir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği, ‘muasır medeniyet seviyesine’ ulaşmayı amaçlarken, refah ve mutluluğun temeli olan ekonomik kalkınmayı en ileri ülkeler seviyesinde gerçekleştirmek için üzerimize düşen görevleri sonuna kadar yerine getirme azim ve kararındayız. Çağlara medeniyet mührünü vuran aziz milletimiz, milli mücadele sırasında yaşanan zor şartlara rağmen istiklalinden vazgeçmeyerek nasıl var olmak şuuru ortaya koyduysa, zaman boyunca yaşayacağımız her sıkıntılı dönemi de aynı ruh ve inançla aşmaya kararlıyız.

İyi işleyen ve kurumsallaşmış demokrasinin en büyük kazanım olduğunu vurgulayan Başkan Sivaslı:''Demokrasimizi daha ileri taşımak, anayasadan, siyasi ve sosyal nedenlerden kaynaklanan eksiklikleri gidermek temel amacımız olmalıdır. Cumhuriyetimizi daha ileri taşıyacak, iç barış ve sosyal refahı geliştirecek olan demokrasidir. Bu yüzden bizim geçmişte olduğu gibi bugün de daha iyi işleyen ve güçlü bir demokrasiye ihtiyacımız bulunmaktadır” dedi.

Sözlerine devam eden Sivaslı , “Bu vesileyle bizlere bu toprakları ebedi yurt kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün silah arkadaşlarını, kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.