Onur Yiğit, "Muhtarlar devlet ile vatandaşlar arasındaki ilk kapıdır"

Onur Yiğit, "Muhtarlar devlet ile vatandaşlar arasındaki ilk kapıdır"

İzmir Özel Medifema Hastanesi Genel Müdürü Onur Yiğit,  Ödemişli vatandaşların sağlık hizmetinden daha iyi faydalanabilmesi için servis ağı kuracaklarını belirtti

İzmir Özel Medifema Hastanesi, Ödemiş Belediyesi Düğün  salonunda muhtarları uzman doktorlar  tarafından bilgilendirdi. Bilgilendirme toplantısına 99 mahalle muhtarı,  İzmir Özel Medifema Hastanesi Genel Müdürü Onur Yiğit, Kurumsal Pazarlama ve İdari İşler Sorumlusu Serkan Tumbar, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Dolunay Esen, Kardiyoloji Uzman Dr. Eren Güçer, Kalp Damar Cerrahı Yrd. Doç. Dr. Murat Tavlaşoğlu, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mustafa Ayaz katıldı. 

Muhtarlar devlet ile vatandaşlar arasındaki ilk kapıdır

Konuşmasına muhtarları selamlayarak ve davete katılan herkese vakit ayırdığı için teşekkür ederek başlayan Yiğit, muhtarların devletin gözü kulağı, eli ayağı olduğunu belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü;

“Muhtarlar devlet ile vatandaşlar arasındaki ilk kapıdır. Zorluklarınızı çok iyi biliyorum. Çünkü tüm vatandaşlar her türlü sorunlarında muhtarlara gelirler. Sağlık da bu konuda en büyük sorunlardan biridir. Sizlerin bu konuda sorunlar yaşadığınızı biliyorum çünkü bu bölge biraz şehrin dışında kalan bir bölge. Sağlık yatırımları açısından da çok güçlü değil. Bizler bu noktada size nasıl yardımcı olabileceğimizi, İzmir Özel Medifema Hastanesi olarak sizler için neler yapabileceğimizi anlatacağız.”

Her mahalleye sağlık hizmeti gidecek

Tüm branşlarda hizmet verdiklerinin altını çizen Yiğit,  daha aktif çalışarak Ödemiş ile Özel Medifema Hastanesi arasında bir servis ağı kuracaklarını kaydederek “İzmir’in her mahallesine sağlık hizmetini götürecek ve bu hizmetten vatandaşlarımızın en iyi şekilde faydalanmasını sağlayacağız” dedi.

Yiğit sözlerini şöyle sonlandırdı;

 “Ödemiş’te sağlık hizmetinin eksikliğinin farkındayız, bu eksikliği gidermek için çabalıyoruz. Vatandaşımızın sağlığı konusunda daha bilinçli olması için sağlık hizmeti vermenin yanı sıra uzman doktorlarımız aracılığı ile bilinçlendirme çalışmalarına da devam edeceğiz”  Muhtarların katıldığı toplantı Kardiyoloji Uzman Dr. Eren Güçer, Kalp Damar Cerrahı Yrd. Doç. Dr. Murat Tavlaşoğlu, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mustafa Ayaz’ın sunumları ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum