ONURSAL BAŞKAN MİKROP HİKMET

ONURSAL BAŞKAN MİKROP HİKMET

İzmir'de bir çok üyesi olan ve daha önce sadece koro olarak faaliyet gösteren Sarı Zeybek gurubu,

Mart 2016 yılında İzmir Valiliği dernekler müdürlüğü dernek kuruluş onayı aldıktan sonra Sarı Zeybek Kültür Sanat derneği olarak faaliyet göstermeye başladı.Kurucu başkanlığını Ayla Taşdelen'in yaptığı dernek bir çok faaliyeti bir arada sürdürebiliyor.Korosu bulunan Sarız Zeybek kültür Sanat derneğinin aynı zamanda Çocuk korosu, tiyatrosu,Halk oyunları gurubu gibi farklı alanlarda hizmet vermekte.
Sarı Zeybek Kültür Sanat derneği yönetim kurulu geçtiğimiz günlerde bir toplantı yaparak İzmir'de yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile göz dolduran Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş'u Onursal başkan ilan etti.
Dernek başkanı Ayla Taşdelen '' Yönetim kurulu ile bir toplantı yaptık.Bizim bir onursal başkanımıza ihtiyacımız var dedik.Bu nasıl biri olmalıydı ! Bu bir sanatçı olmalıydı,yardımsever biri olmalıydı ,Atatürkçü olmalıydı,İzmir'in her kesimin sevdiği biri olmalıydı,genç olmalıydı dediğimizde karşımıza tek bir isim çıktı o da Sevgili Hikmet Durmuş (Mikrop Hikmet) olmalıydı.Teklifi kendisine götürdüğümüz de sağ olsun o da kabul etti. Kendisine çok teşekkür ederiz'' dedi.Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve Belediye başkanı Muhittin Selvitopu'nun da bulunduğu Arap Hasan mahallesi parkına kurulan Atatürk büstü açılışından hemen sonra Mikrop Hikmet'e Onursal Başkan plaketi sunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.