Oppo A91 ve A8 tanıtıldı!

Oppo A91 ve A8 tanıtıldı!

Reno 3 serisini kullanıcılar ile buluşturmaya hazırlanan Oppo bugün erken saatlerde yeni uygun fiyatlı telefonlarını tanıttı. A serinin bir parçası olan cihazlar: Oppo A91 ve Oppo A8.

6.4 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı Full HD+ çözünürlük sunan telefon, aynı zamanda ekrandan parmak izi okuyucuya sahip. Ekranda yer alan çentik 16 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

12 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.1 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli MediaTek Helio P70 işlemcinin güç verdiği telefon, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip.

Arka tarafta ise 48 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kameraya 2 Megapiksel derinlik algılama sensörü ve 2 Megapiksel makro kamera eşlik ediyor.

Tabi, microSD kart ile hafızayı artırabilmek mümkün. 4000 mAh kapasiteli bataryadan beslenen ve 30W hızlı şarj desteğine sahip olan telefon, Android 9 Pie işletim sistemi ve ColorOS 6.1 kullanıcı arayüzü ile kutudan çıkıyor.

Birden fazla renkte olan telefonun fiyatı 285 dolar olarak belirlendi.

Oppo A8 modelinde A91 ile benzer şekilde 20:9 formatında bir ekran yer alsa da, bu ekran 6.5 inç büyüklüğünde ve HD+ çözünürlük sunuyor. Ekranda yer alan çentik 8 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kameraya ev sahipliği yaparken, parmak izi okuyucu cihazın arka tarafında yer alıyor.

Oppo A91 ile benzer şekilde arka tarafta üç kamera bulunuyor.

4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olan telefon, gücünü MediaTek Helio P35‘den alıyor. 12 nm fabrikasyon süreci ile üretilen bu işlemci 2.3 GHz hızında çalışıyor ve sekiz çekirdeğe ev sahipliği yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.