Optimum’da “Müslüm”e Sevgi Seli

Optimum’da “Müslüm”e Sevgi Seli

‘Müslüm’ filminin İzmir Galasının Geliri “Çocuklar Geleceğimiz Derneği”ne Bağışlandı

İzmir’de film galalarının adresi Optimum, bu kez izlenme rekoru kıran ve Türkiye’yi gerçek yaşam hikayesi ile derinden etkileyen “Müslüm” filminin özel gösterimine ev sahipliği yaptı. Binlerce Müslüm Gürses hayranının büyük ilgi gösterdiği film galası öncesinde filmin başrol oyuncuları Timuçin Esen, Şahin Kendirci, Turgut Tunçalp ve filmin yapımcısı Mustafa Uslu sevenlerini selamladı. İzmir Optimum’da gerçekleşen  söyleşi sonrasında izleyiciler filmin posterlerini imzalattı. 

img_1542.jpg 

‘Müslüm’ filminin İzmir Galasının Geliri “Çocuklar Geleceğimiz Derneği” ne Bağışlandı

İzmir özel gösteriminin tüm geliri “Çocuklar Geleceğimiz Derneği” ne bağışlandı. Gösterim öncesinde film ekibiyle biraraya gelen Çocuklar Geleceğimiz Derneği Başkanı Neşecan Hürtürk “Müslüm” ekibine böyle anlamlı bir destekte bulundukları için teşekkürlerini iletti. CGV Mars Entertainment Group dağıtımında kısa bir sürede 3.5 milyonun üzerinde izleyiciye ulaşan “Müslüm”  filminin yapımcılığını ise Ayla filmiyle pek çok başarıya imza atan Dijital Sanatlar Yapımevi üstlendi. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, Ayla filmi gibi Müslüm filminin de başarılara imza atmasından dolayı gurur duyduklarını dile getirerek sinemaseverlere teşekkür etti. 

“Müslüm” filminin İzmir özel gösteriminde elde edilen gelir toplumda çocuk konusunda duyarlılığın arttırılması için faaliyet gösteren Çocuklar Geleceğimiz Derneği’ne bağışlanırken dernek başkanı Neşecan Hürtürk, film ekibine, oyunculara, Cinemaximum ve Optimum yöneticilerine birer teşekkür plaketi verdi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.