ORFİN Finansman'da kredi kullanan 250 bininci müşterisine özel bir etkinlik!

ORFİN Finansman'da kredi kullanan 250 bininci müşterisine özel bir etkinlik!

ORFİN Finansman'ın 250 bininci kredi müşterisi olarak İzmir Renault MAİS yetkili satıcısı ERMAT Motorlu Araçlar A.Ş.'den Dacia Duster ECO-G aracını almaya hak kazanan Gerçek Kubilay'a anahtarını Genel Müdür Özgür Öztürk teslim etti. 

Renault MAİS Şube ve Yetkili Satıcılarında satışı gerçekleşen yeni ve ikinci el araç finansmanı sağlayan ORFİN Finansman, kredi kullanan 250 bininci müşterisine özel bir etkinlik düzenledi.  İzmir'in önde gelen otomotiv firmalarından olan ERMAT Group'un Gaziemirdeki merkezinde gerçekleştirilen törene Renault Finans Genel Müdürü Özgür Öztürk, Türkiye Satış Müdürü Evren Yardımcı, Türkiye Pazarlama Müdürü Mahmut Babacan, Bölge Müdürü Vahit Ünal, ERMAT Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Özerinç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhip Özerinç, Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Özerinç ve Satış Müdürü Orhan Ekinci Katıldı. 

Törende konuşan Genel Müdür Özgür Öztürk, 250 bininci müşteri olan Gerçek Kubilay ve eşi Nigar Kubilay'a ücretsiz 2 yıllık periyodik bakım paketi içeren Maxxi Bakım ve +2 yıl üretici garantisi uzatımı sağlayan Maxxi Warranty ürünlerini ve bir navigasyon cihazı hediye etti. 

Törende ayrıca ORFİN Finansman ile olan başarılı iş birliği dolayısıyla ERMAT Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhip Özerinç'e de Genel Müdür Özgür Öztürk tarafından bir anı plaketi takdim edildi. Etkinlik kesilen pasta ve araç tesliminin ardından sona erdi. 

ORFİN FİNANS, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI HİZMET VERİYOR

Kuruluş amacı doğrultusunda, Renault MAİS Şube ve Yetkili Satıcılarında satışı gerçekleşen yeni ve ikinci el araç finansmanı gerçekleştiren ORFİN Finansman, yüksek müşteri memnuniyeti, hızlı ve kaliteli servis anlayışı ile Renault ve Dacia markalarını tercih eden müşterilerine, Renault Finans ve Dacia Finans markalarıyla ayrıcalıklı hizmet sunuyor. Kredili sigorta ürünleri satışında da uzman şirketlerden olan ORFİN Finansman ürün gamında Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası), Maxxi Değer (Araç Değer Koruma Sigortası) ve Maxxi Warranty (Uzatılmış Garanti Hizmeti) gibi müşteri ve aracın sigortalanmasına yönelik tamamlayıcı hizmetler bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.