Orhan Gencebay yaş aldı!

Orhan Gencebay yaş aldı!

Ünlü sanatçı Cenk Eren, önceki akşam Bodrum Gündoğan'daki Bvs Bosphorus Otel'deki By Ali Sayar Bodrum Meyhane'de sahne aldı.

Programına "Odalarda Işıksızım" şarkısıyla başlayan Eren, müzikseverlerle birlikte şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi. Kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan Orhan Gencebay'ın yeni yaşını kutlamak için sahneden inip yanına giderek elini öpen başarılı sanatçı, "Nice yaşlara Orhan Baba, ailenle birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi. Orhan Gencebay'dan kendisi için övgülerde bulunmasını isteyen Eren "Cenk kardeşimiz görevini çok iyi yapan bir arkadaşımız" cevabı aldı. İstediği cevabı alamayan başarılı sanatçı "Çok politiksin Orhan Baba" sözleriyle Gencebay'a takılırken, ikili arasında ki bu espirili diyalog geceye damga vurdu.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede ki enerjisiyle muhteşem bir performans sergileyen Eren, programını "Ağla Halime" parçasıyla noktalayarak alkışlar eşliğinde sahneden indi. Öte yandan Eren'i izlemeye gelenler arasında Mahmut Anlar, Nilgün Çolak, Nahide Akarsular,  gibi ünlü isimlerde vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.