Orman İşletme Şefliğine ait fidanları Girbiyanoğlu dağıttı

Orman İşletme Şefliğine ait fidanları Girbiyanoğlu dağıttı

Daha önce Kızılay yardım paketlerini sahiplenerek dağıtım yapan AK Parti İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, bu kez Orman İşletme Şefliğine ait fidanları dağıttı. 

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında Şirince köyünde fidan dağıtan Girbiyanoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti: "Ormanlar milli servettir. Ülkemizin hem süsü hem de gücüdür. Orman İşletme Şefimiz, Muhtarımız ve Teşkilatımızla birlikte, Orman İşletme Şefliğimiz tarafından Şirince’de gerçekleştirilen fidan dağıtım etkinliğine katıldık"

55c051ac-33b6-4677-92a2-b106f2aa7939.jpg

Girbiyanoğlu, geçtiğimiz günlerde gerekli izinleri almadan ilçenin belli noktalarına yerleştirdiği love Erdoğan reklamlarının Belediye yetkililerince ikinci kez kaldırılmasından sonra Sosyal medya hesaplarından "Bu görselleri Selçuk Meydanlarından kaldırmak ancak cesedimizi çiğnemekle mümkün olur" paylaşımı ile büyük tepki toplamıştı. 

f69a25dc-8a6e-46dc-aafc-804e51d1a2e7.jpg

Öte yandan Love Erdoğan reklamlarını kaldırıp, ilçenin birçok noktasına Atatürk afişleri asan Efes Selçuk Belediyesi; "Tek Sevdamız Atatürk" sloganıyla tüm Türkiye'de büyük destek almıştı.

1a3d2798-4b94-479a-a7f7-f824ceb638ff.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.