Ortak çalışma alanı arayanlar için Facebook İstasyon açılıyor

Ortak çalışma alanı arayanlar için Facebook İstasyon açılıyor

Facebook İstasyon Türkiye için hazırlıkların neredeyse tamamlandığı ortaya çıktı.

Facebook yalnızca bir sosyal medya platformu olmanın ötesine geçmek için çalışmalarını durduruyor. Son olarak Facebook İstasyon Türkiye için hazırlıkların neredeyse tamamlandığı ortaya çıktı. İstasyon yakın zamanda açılacak.

Farklı topluluklar, işletmeler, STK’lar ve gazeteciler için ortak bir çalışma alanı oluşturmayı hedefleyen İstasyon Türkiye için de aktif hale geliyor. Önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleşeceği istasyonun TOBB ve Habitat işbirliğiyle hayata geçirildiğini belirtelim. İstanbul Maslak’ta açılacak olan İstasyon’da farklı programlar da hayata geçirilecek. Özellikle kendi işletmelerini kurmak ya da topluluklarını büyütmek isteyen kişilere ihtiyaç duydukları dijital becerileri öğretilecek. Ayrıca bu programların her boyuttan işletmenin büyümesine ve istihdam artışına yapılacak desteklerin bir uzantısı olduğu da hatırlatalım.

Facebook İstasyon’un Facebook’un ülkemizdeki en büyük girişimlerinden biri olduğunu söyleyelim. Önümüzdeki günlerde açılacak olan İstasyon ile ilgili daha detaylı bilgiler yakın zamanda gün yüzüne çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.