Osman Pamukoğlu seçimlerde o partiyi destekleyecek

Osman Pamukoğlu seçimlerde o partiyi destekleyecek

TV programında açıkladı

Hak ve Eşitlik Partisi’nin (HEPAR) kurucu başkanı olan ve şu an da onursal başkanlığını yürüten Osman Pamukoğlu, dün Ulusal Kanal’da katıldığı Özel Yayın’da, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde neden Doğu Perinçek’e destek verilmesi gerektiği, bölgedeki gelişmeler, terör sorunu ve ekonomiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

I.DÜNYA SAVAŞI ÖNCESİ DURUMA BENZİYOR

“Suriye PKK’sı olan PYD’nin kontrol ettiği bölgeye, 6 Fransız bataryası yerleştirildi. ABD’nin PYD’ye verdiği yardımlar da ortada. Doğu Akdeniz ve Ege’de Türkiye’yi kuşatma projesi sürüyor. ABD’nin “Suriye’den çekileceğim” açıklaması sonrası İran’a yönelik saldırganlığını artıracağı da belliydi. Tüm bunları beraber değerlendirdiğimizde dünyada I. Dünya Harbi öncesi duruma benzer bir durum var. Bu durumda ABD’ye karşı çıkmadan PKK ve FETÖ ile mücadele edilemez, bunu da bir tek Vatan Partisi yapıyor. Bugün Vatan Partisi’nin ABD’ye söylediklerini söyleyebilecek, ABD’ye kafa tutabilecek Perinçek’ten başka parti lideri var mı? 

VATAN PARTİSİ İLE EKONOMİK VE SİYASİ İLKELERİMİZ AYNI

Vatan Partisi ile ekonomik ve siyasi ilkelerimiz aynı. Bugün Atatürk devrimlerini en çok savunan parti Vatan Partisi ve onun kadrolarıdır. Diğerleri Edirne cezaevine gidiyor, Selahattin’i başkan yardımcısı yapacağım diyor. Perinçek ise “HDP kapatılsın ve PKK silahla ezilsin” diyor. Türkiye savaşıyor ve bir tek Vatan Partisi'nin kurmaylık düzeyinde askerlik yapmış kadroları var. Başka partilerde yok. Bir zamanlar FETÖ bu ülkede her istediğini yaptı, Kozmik odalara girdi, devlet sırlarına erişti. Onları kimse durduramıyordu. FETÖ en çok Vatan Partisi ile uğraştı.  FETÖ Türkiye'de sadece bir partinin tüm liderlerini Silivri'ye gönderdi o da Vatan Partisi. Bugün hem FETÖ hem de PKK en çok Vatan Partisi’ne saldırıyor.

PERİNÇEK ÖCALAN’A SİLAH BIRAK DEDİ

Öcalan ile görüşmeye o gün birçok gazeteci gitti. Perinçek görüştüğü sırada biz Hakkâri’deydik. Biz bunu şöyle tartarız: Bu hareket PKK’nın gücünü artırıyor mu yoksa azaltıyor mu? Daha sonra Öcalan da dedi ki “Perinçek bize silah bırakın dedi”. Perinçek’in o günkü ziyareti PKK’nın gücünü azalttı.  Atatürk devrimlerini en fazla savunan parti Vatan Partisi’dir, onun kadro ve üyeleridir. Bir tek Vatan Partisi HDP kapatılacak, PKK silahla ezilecek diyor, önemli olan budur.

BİZ 24 HAZİRAN'DA DOĞU PERİNÇEK'İ DESTEKLEYECEĞİZ

Benim için pratik olan, kolay olan şey üyelerimi serbest bırakmak olurdu. Bu benim için en rahat seçenekti. Ben gücü, bir yere karşı toplamayı tercih ettim. Vatan Partisi’nin söylemlerini ve PKK ile FETÖ’nün Vatan Partisi’ne yönelik saldırılarını düşünmek, onu desteklemek için yeterli olacaktır. Bir karar alındığı an ona uyulacak. Bazı partilerde buna uyulmadığını, başıbozukluğu görüyoruz. Bunun özgürlükle alakası yok. At koşarken tek bir yular olur. Biz 24 Haziran'da Doğu Perinçek'i destekleyeceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.