Osman Şahin 'Çelme' ile müzik listelerinde

Osman Şahin 'Çelme' ile müzik listelerinde

Osman Şahin, ikinci teklisi Çelme'yi Bayhan Müzik etiketiyle, tüm dijital platformlarda yayınladı.

İlk şarkısı Dağıldım'ı Ekim 2022'de yayınlayan Osman Şahin, tarzı, vokal tekniği ve kendi yazdığı şarkıları ile dikkat çekiyor.

Genç müzisyen söz ve bestesi kendisine ait olan ikinci şarkısı Çelme'yi yine iki versiyon halinde hazırladı. Söz ve bestesi Şahin'in kendisine ait olan Çelme'nin ilk versiyonunun düzenlemesinde Sabi Saltiel ve Osman Şahin yer alırken, Çelme/Göksun Çavdar versiyonunda ise düzenlemede Göksun Çavdar'ın imzası bulunuyor.

"DOĞA BÜYÜK BİR YÜZLEŞME, KENDİNİ SEV!"

Şahin yeni şarkısıyla ilgili yaptığı açıklamada "Pandemi döneminde bir köy evinde yazdığım “Çelme”, hayatı sorgularken farkına vardığım fakat bu hislerle yüzleşmekte ve kabul etmekte çektiğim zorluklardan bahsediyor. İnsan doğayla iç içe olduğunda bir çok şeyin farkına daha hızlı varıyor. Doğanın kusursuz ve pürüzsüz hali insana kendiyle yüzleşmekten başka bir çare bırakmıyor. Çelmenin bana öğrettiği en önemli hissiyatlardan biri; kendini sev" ifadeleriyle şarkısının ruhunu anlatıyor.

Çelme'nin video klibi ise yalın anlatımıyla yönetmen Mustafa Doğan tarafından çekildi. Osman Şahin yeni sezonda kendi yayınladığı şarkılarla birlikte prodüktör ve şarkı yazarı olarak farklı sanatçılardaki şarkıları ile de karşımıza çıkmaya devam edecek.

osman-sahin-gorsel2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.