Osmanağaoğlu açıkladı: İzmir'e 5 yeni havuz

Osmanağaoğlu açıkladı: İzmir'e 5 yeni havuz

Meclis'te planlanmaya devam eden 2023 Yılı Bütçesi görüşmelerinde konuşan MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir'de yapılması planlanan havuzlar hakkında bilgi verdi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 2023 Yılı Bütçesi görüşmeleri devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının bütçe görüşmelerinin devam ettiği sırada konuşma yapan MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Tamer Osmanağaoğlu İzmir üzerine yaptığı değerlendirmelerinin arasında İzmir’deki yüzme havuzu ihtiyacını gündeme getirerek en az 5 yüzme havuzu yapılması gerektiğini belirtti. Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, İzmir için gelen bu talebe kayıtsız kalmadı.

SÖZ ALINDI

gorsel-butce-gorusmeleri.jpg

Konuşmasında Gençlik ve Spor Bakanlığının İzmir’e karşı hassasiyetinin farkında olduğunu ifade eden Osmanağaoğlu, “Tüm Türkiye’de her il ve ilçemizde “tip proje uygulaması” ile yüzme havuzu yapılmış veya yapılmaktadır. İzmir’imiz için de ilk etapta en az 5 adet havuz sözünüzü almak bizleri, İzmirli hemşerilerimizi ve gençlerimizi ziyadesiyle memnun edecektir.” dedi.

BAKANDAN YANIT

sayin-bakanin-sozlerinin-yer-aldigi-tutanak-metni.jpeg

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise cevaben, “Tamer vekilimize sözümüz var bu anlamda, İzmir’de geliştirdiğimiz projeler var. İzmir’de başta olimpik havuz olmak üzere 5 ilçemizde havuz inşaatlarımızı başlatıyoruz ve İzmir’e Türkiye'nin en modern olimpik havuzunu da inşallah inşa ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

BÜTÇEDEKİ DİĞER GÜNDEM MADDELERİ

Plan Bütçe mesaisi yoğun bir şekilde devam ederken TBMM Genel Kurulu da çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Öğrenim kredilerine af getiren düzenlemenin de olduğu kanun teklifinin görüşmelerine devam ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.