Osmanağaoğlu'ndan flaş kredi açıklaması!

Osmanağaoğlu'ndan flaş kredi açıklaması!

MHP’li Tamer Osmanağaoğlu, "Kredi başvurularının olumsuz sonuçlanmasının önündeki engeller olağan üstü süreç de göz önünde bulundurularak kaldırılmalıdır" dedi.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu TBMM Genel Kurunda yaptığı konuşmada korona virüsü ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerle geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara sağlanan kredilerin alınmasında karşılaşılan aksaklıkları gündeme getirdi. Bir çok vatandaşın başvurularının çeşitli sebeplerle olumlu sonuçlanmadığının altını çizen Osmanağaoğlu “Ülkemiz tüm beşeriyeti tehdit eden Covid 19 virüsünden kaynaklı salgına karşı büyük bir mücadele sergilemektedir. Bu mücadele kapsamında; devletimizin milletimizin refahı için aldığı önlemler ise takdire şayandır.” İfadelerini kullandı. Ancak özellikle ekonomik alanda alınan önlemlerin uygulama safhasında karşılaşılan aksaklıklar da görmezden gelinemeyecektir” ifadelerini kullandı.

“Ekonomik sorunlarla boğuşan bazı esnaf ve vatandaşlarımızın devletimizin kendilerine sağladığı kolaylıklardan ve kredi imkanlarından faydalanabilmesi için yaptıkları başvuruların bir çoğunun çeşitli gerekçeler gösterilerek reddedildiği bilinmektedir” diyen Osmanağaoğlu konuşmasının devamında şunları söyledi: “Bu olağanüstü süreçte; vatandaşlarımızın kredi başvurularının müspet sonuçlanması için gereken adımlar bir an önce atılmalı, büyük fedakârlıklarla devletinin verdiği mücadeleye katkı sunan milletimizin yaşadığı ve yaşanması muhtemel mağduriyetlerinin önüne geçilmelidir!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.