Osmanlıspor Son Haftaya Bıraktı

Osmanlıspor Son Haftaya Bıraktı

Osmanlıspor aldığı yenilgiyle son haftaya bıraktı...

Osmanlıspor 1-0 öne geçtiği ve galip gelmesi halinde tur atlayacağı maçta Steaua Bükreş'e 2-1 yenilerek tur şansını son haftaya bıraktı.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda Osmanlıspor, Steaua Bükreş deplasmanına çıktı. Arena Nationala’da oynanan mücadeleyi temsilcimiz 2-1 kaybederek tur şansını son haftaya bıraktı.

Galip gelmesi halinde adını son 32 takım arasına yazdıracak olan Osmanlıspor, 30. dakikada Ndiaye’nin golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda çok etkili olan temsilcimiz farkı arttıramadı. İkinci yarıda ise bambaşka bir Osmanlıspor vardı. Rakibinin baskısı karşısında tepki gösteremeyen Mustafa Reşit Akçay’ın öğrencileri, 68. dakikada Momcilovic’in golüne engel olamadı: 1-1. Beraberlikten sonra baskısını daha da arttıran Rumen ekibi, Boldrin’in kullandığı serbest vuruşta ön direkte kafayı vuran Gabriel Tamaş ile 2-1 öne geçti.

Geride kalan dakikalarda skor değişmezken, Osmanlıspor cebine koyduğu tur biletini kullanamayarak her şeyi Ankara’daki Zürich maçına bıraktı. Bu sonuçla Osmanlıspor son haftaya 7 puanla lider girerken, Steaua Bükreş de 6 puanla son sırada yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.