Oyunu kaybeden adam küçük çocuğu ölümle tehdit etti

Oyunu kaybeden adam küçük çocuğu ölümle tehdit etti

New York'ta yaşayan 45 yaşındaki adam, Fortnite'da 11 yaşındaki rakibi tarafından elenince onu öldürmekle tehdit etti. Adam, bu hareketleri sonrasında tutuklandı.

Oyun oynarken öfkelenebilirsiniz, bu normal bir durum. Ancak New York'ta yaşayan 45 yaşındaki Michael Aliperti, Fortnite'da 11 yaşındaki rakibi tarafından elenince onu öldürmekle tehdit etti. Adam, bu hareketleri sonrasında tutuklandı.

Aliperti, ikinci derece ağırlaştırılmış tacizle suçlanıyor. Polis, çocuğa tehdit edici sesli ve yazılı mesajlar gönderdikten yaklaşık 1 saat sonra Aliperti'yi tutukladı.

Aliperti, 11 yaşındaki rakibine şunları gönderdi: "Seni bir silahla bulacağım. Artık bir ölüsün. Evine geleceğim ve tüm dünyanı becereceğim!"

Aliperti'nin çocuğun okuluna gelerek okuldaki herkesi öldüreceği tehditinde bulunduğu da belirtildi. İşlediği bu suç sonrasında 2.500 dolarlık cezaya çarptırılan 3 çocuk sahibi ve herhangi bir suç kaydı bulunmayan sanığın davası mahkemeye taşınacak.

Oyun dünyası, adrenalinin fazla olduğu anlara sahne olabilir. Ancak bir yetişkinin, genç bir çocuğu video oyununu kaybetmesinin ardından öldürmekle tehdit etmesi uygun bir davranış değil. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.