Özay Bakır'dan "Aşk Katili"

Özay Bakır'dan "Aşk Katili"

Farklı vokal tekniği ve şarkılarıyla son yıllarda kendinden söz ettiren Özay Bakır, çok konuşulacak yeni şarkısı "Aşk Katili" ile müzikseverlerin karşısında!

2013 yılında çıkardığı “Kalp” adlı single ile Türk pop müziğine başarılı bir giriş yapan Özay Bakır, ikinci single’ı 2016 yılında “Toz Duman” ile de başarılı çıkışını sürdürmüştü. Özay Bakır, şimdilerde albümünün habercisi şarkısı  “Aşk Katili” ile müzikseverleri selamlıyor.

Son günlerde eğlence dünyasında canlı performansı ile adından sıkça söz ettiren Özay Bakır'ın yeni şarkısı Aşk Katili sözleriyle çok konuşulacağa benziyor. Biten bir aşkın ardından yaşananları anlatan, sözü ve bestesi Özay Bakır’a ait olan şarkının düzenlemesinde Ozan Çolakoğlu imzası bulunuyor.

“Aşk Katili”nin İstanbul Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekilen klibini Hakan Arslan yönetti. Klipte, Özay Bakır’a Rus model Emiliya Maratovna eşlik etti.

İlk okuldan itibaren korolarda , ortaokul ve lise yıllarında orkestralarda şarkı söyleyen; 15 yaşından bu yana gitar çalan Özay Bakır, yeni şarkısıyla hayallerine bir adım daha yaklaştığını söylüyor. “Hayalperestlik derecesinde hayal kurmayı çok seven biriyim ama hayallerimin esiri olmamayı da öğrendim” diyen Özay Bakır “Gerçekleştirebildiklerimin keyfini çıkararak adım adım ilerlemeye yoğunlaşmak bana daha doğru geliyor. Zaten hayaller merdiven gibidir, hayalleri gerçekleştirip basamakları çıktıkça yeni hayallerle karşılaşırsınız” diyerek müzik kariyerinde kendinden emin adımlar atmaya devam ediyor.

AŞK KATİLİ

Sakladım sevgimi yüreğimde 
Gururumun gölgesinde sakladım 
Kaçmadım, acısına göğüs gerdim
Ben askı senin gibi satmadım

Huzura erdin mi aşk katili
Bu ne dengesiz ne yoz bir ruh hali
Nasıl dökündün başkasına 

Şimdi mutlu musun gururlu musun
Yaban ellerde sen huzurlu musun 
Yok ettin emekleri, gururlu musun 
Aşk katili

Şimdi mutlu musun huzurlu musun
Paramparçayım gururlu musun
Kül ederken şu kalbimi 
Huzurlu musun

Söz & Müzik: Özay Bakır

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.