Özbekistan-Türkiye Serisinde İlk Gün Tamamlandı

Özbekistan-Türkiye Serisinde İlk Gün Tamamlandı

Özbekistan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Özbekistan-Türkiye Davis Cup World Group I Play-Off karşılaşmalarında ilk gün 1-1 beraberlikle tamamlandı.

A Milli Erkek Takımımız, Özbekistan'ın başkenti Taşkent’te, Olympic Tennis School tesislerinde düzenlenen Davis Cup World Group I Play-Off müsabakasının ilk gününde ev sahibi Özbekistan’a karşı ilk eşleşme maçında kaybederek geriye düşse de ikinci maçta kazanarak skora dengeyi getirdi.

cem-ilkel-2.jpg

Taşkent Büyükelçisi Olgan Bekar ile Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’un da izlediği serinin ilk maçında Özbek sporcu Sanjar Fayziev ile karşılaşan Cem İlkel, 2 saat 38 dakika süren maçı 6-3, 6-7, 6-4 kaybetti. İlk günün ikinci eşleşmesinde Altuğ Çelikbilek ve Sergey Fomin karşı karşıya geldi. İlk servislerinden yüzde 82 puan çıkaran Çelikbilek, Özbek sporcu Fomin karşısında 1 saat 16 dakika süren mücadeleyi 6-3, 6-4’lük setlerle kazandı.

turkiye-ozbekistan.jpg

Serinin ikinci günü 5 Mart Cumartesi karşılaşmalar TSİ 10.00’da başlayacak. İlk maçta Yankı Erel/Ergi Kırkın çifti ile Sanjar Fayziev/Sergey Fomin ikilisi karşı karşıya gelecek. Tekler eşleşmelerinde ise Altuğ Çelikbilek ile Sanjar Fayziev, Cem İlkel ile Sergey Fomin mücadele edecek.

olgan-bekar-cengiz-durmus-min-min.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.