Özdağ; “Sağlıklı toplum ve nesiller için spor şart”

Özdağ; “Sağlıklı toplum ve nesiller için spor şart”

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Kula’ya kazandırılacak olan Spor Kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaatın 2018 yılı Şubat ayında tamamlanarak yüklenici firma tarafından teslim edileceğini kaydeden Özdağ, “Bir yandan Olimpik havuz olacak, bir diğer yandan da voleybol, hentbol, basketbol, Badminton sahaları olacak. Kapalı Spor Salonu 500, yüzme yarışlarının yapılacağı havuz ise 200 seyirci kapasiteli olacak. Aynı zamanda da bahçe kısmında da masa tenisi, satranç gibi spor dallarının oynanabileceği alan olacak. Kula ilçemize ve spor camiasına hayırlı olsun” dedi.

Manisa’nın Kula ilçesinde yapımı devam eden Spor Kompleksini ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ sağlıklı toplumlar ve nesiller için sporun şart olduğunu kaydetti. Bu anlayış çerçevesinde İl merkezlerine ve İlçelere yeni spor alanları kazandırıldığını belirten Özdağ, “Vatandaşlarımız kazandırdığımız spor salonlarında ve komplekslerinde spor yaparak boş zamanlarını pozitif değerlendiriyorlar. Bu spor Komplekslerinden birini de Kula ilçemize kazandıracak olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Spor yaparak sağlam vücuda sahip olacak, daha az ilaç kullanacağız. İlacı da genelde yurt dışından ihraç ediyoruz. Dolayısıyla spor yaparak daha sağlıklı vücuda sahip olacağımızdan ilaç kullanmayı azaltacağız, paramızda yurt dışına gitmeyecek ülkemizde kalacak” diye konuştu.

SPOR YAPANLAR DAHA MUTLU VE SAĞLIKLI OLURLAR

“Spor yapanlar aynı zamanda hem daha mutlu hem de daha uzun ömürlü olurlar” diyen Özdağ, “Spor yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik, birlik beraberlik, huzur demektir. Bu spor tesislerinde spor yapacak olan gençlerimiz arasında elit sporcular çıkıyor Avrupa ve Dünya’da gururumuz oluyorlar. Yani bir yandan tanıtım, bir yandan sağlık, bir diğer yandan da toplumsal huzura katkıda bulunmuş olacağız. Bu vesileyle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, önceki dönem görev yapan Gençlik ve Spor Bakanlarımıza, Spor Toto Teşkilat Başkanımız aynı zamanda Kulalı hemşerimiz Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, AK Partili Manisa Milletvekili arkadaşlarımıza, Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlerimize, İlçe Başkanımıza, yüklenici firmaya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Manisa’ya ve ilçelerine yatırımlarımız devam edecek. Vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık. Eğitim, sağlık, spor ve tüm alanlarda ne gerekiyorsa onu yerine getiriyoruz” dedi.

KULA YENİ DEVLET HASTANESİNİN TEMELİ EKİM AYINDA ATILACAK

Kula ilçesine yeni yapılacak olan Devlet Hastanesi inşaatının Ekim ayında başlayacağını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “AK Partiye mensup 5 Milletvekili gelip bu hastanemizin temelini atmaktan mutluluk duyacağız. Kula ilçemize 100 yataklı Devlet Hastanesini kazandırmış olacağız. Böylelikle ilçelerde Devlet Hastanesi olmayan ilçe kalmayacak. Devlet Hastanesi olmayan Ahmetli’de de yapılacak olan hastaneyi yatırım programına aldırdık ve 25 yataklı hastane kazandırmış olacağız. Demirci, Selendi ve Alaşehir’e yeni devlet hastanelerini kazandırmıştık. Salihli’de mevcut devlet hastanesi vardı şimdi yeni bir hastane daha kazandıracağız” şeklinde konuştu.

KULA’YI GEZİN AMA PİDESİNİ DE YEMEYİ İHMAL ETMEYİN

Kula’nın tarihi ve misyonuyla Manisa’nın önemli ilçelerinden biri olduğunu kaydeden Özdağ, “Kula ilçemiz bir yandan jeoparkıyla, bir diğer yandan tarihi Kula evleriyle, bir diğer yandan da Yunusemre ve Taptuk Emre ile her zaman adından bahsettiren bir ilçemiz. Ama pidesini de unutmamak ve ihmal etmemek gerekiyor. Kula’ya gelenler Jeoparkı, Kula evlerini görsünler. Yunusemre ve Taptuk Emre’nin mezarlarını ziyaret etsinler ama muhakkak Kula pidesini de yesinler” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ı ziyaretleri sırasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Bankoğlu, Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve parti yöneticileri eşlik etti.  

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.