Özdere Kültür Festivali’nde 300 katılımcıdan Zeybek gösterisi

Özdere Kültür Festivali’nde 300 katılımcıdan Zeybek gösterisi

1. Uluslararası Özdere Kültür ve Sanat Dans Festivali'nin son gününde zeybek gösterisi yapan 300 katılımcı, vatandaşlara görsel şölen yaşattı.

Nilda Altın Okay- 18 Haziran Cumartesi günü başlayan ve dolu dolu programı ile 3 gün boyunca Mendereslileri kültür sanata doyuran 1. Uluslararası Özdere Kültür ve Sanat Dans Festivali, kapanış gününde muhteşem bir görsel şölene sahne oldu. Türkiye, Moldova, Gürcistan, Sırbistan, Bulgaristan, Romanya ve Makedonya'dan 300 katılımcı Özdere Çukuraltı sahilinde zeybek gösterisi yaptı.

fvrtt8uxwaihrgz.jpg

Etkinliğe katılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Görsel şölenimize ortak olarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Menderesimizin adını ulusal ve uluslararası platformda duyurmak için çalışmalarımız devam edecek." dedi.

fvrtxgqwqaimpql.jpg

Başkan Kayalar, festivalin kapanış gününde gerçekleştirilen etkinliklere ilişkin açıklamasında "1. Uluslararası Özdere Kültür ve Sanat Dans Festivalimizin son gününde 7 ülkeden 300 katılımcı Özdere Çukuraltı sahilinde ülkemizin eşsiz değerlerinden Zeybek gösterisi yaptı. Görsel şölenimize ortak olarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Menderesimizin adını ulusal ve uluslararası platformda duyurmak için çalışmalarımız devam edecek." ifadelerine yer verdi.

fvrtvrhxsaafqsm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.