Özdere’de EVET’e Büyük İlgi

Özdere’de EVET’e Büyük İlgi

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, referandum çalışmaları kapsamında Özdere’de vatandaşlarla bir araya geldi. Evet buluşmalarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili 16 Nisan tarihinde gerçekleşecek referandum için çalışmalar yürüten Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Özdere’de vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’nın da katıldığı referandum çalışmasında vatandaşlara referandumda neden evet tercihinin yapılması gerektiği anlatıldı.


İlk durak Çukuraltı

 

Hafta sonu gerçekleşen Özdere’de ki referandum çalışmasında ilk durak Çukuraltı Mahallesi oldu.  AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya burada yaptığı konuşmada, yeni sistem ile siyasi krizlerin ortadan kalkacağını ve Türkiye’nin kazanacağını ifade etti. Başkan Soylu da, anayasanın 15 maddesinde yapılacak değişikliğe karşı çıkanların Türkiye’nin yükselişini engellemek isteyenler olduğunu, bu nedenle vatanını, milletini seven herkesin referandumda evet demesi gerektiğini dile getirdi.AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ile Çukuraltı Mahallesi’nde ki referandum çalışmasının ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Soylu, anayasanın 18 maddesinde yapılacak değişiklikleri madde madde vatandaşlara anlattı. Rejim değişikliği söylemlerinin doğru olmadığını ifade eden Başkan Soylu, “ Türkiye’nin rejimi belli. Kimse yalanlarla vatandaşımızı kandırmasın. Yapılmak istenen sistem değişikliği. Anayasa’da ki bazı maddelerde yapılacak değişiklik ile Türkiye kazanacak. Geleceğimiz için, yarınlarımız için 16 Nisan’da herkesin evet demesi gerekiyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.