Özel Sporcuların Başkanı Tekrar Aydın Seçildi

Özel Sporcuların Başkanı Tekrar Aydın Seçildi

Özel sporcuların başkanı yine İzmirli seçildi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu  4’üncü Olağan ve Mali Genel Kurulu kapsamında yapılan yeni başkanlık seçimi  sonucu belli oldu…  Tek aday olarak seçime giren Birol Aydın,  292 delegeden 201’inin katıldığı oylamada  11 oyun geçersiz olması sonucu 190 oy  alarak tekrar federasyonun yeni başkanı oldu. 
4 yıldır ekibiyle birlikte verdiği  hizmetle kamuoyunun büyük desteğini alan Birol Aydın, seçim sonucuyla ilgili açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR
“Artık yeni bir 4 yıllık döneme giriyoruz. Hedeflerimiz daha çok sporcuya ve aileye ulaşmak. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Camia olarak bugün burada bulunuyoruz. Ailelerimiz bize tekrar görev verdi. İlk olarak Özel Sporcularda tek aday olarak seçime girdik. Bu bize gösteriyor ki, özel sporcuların kalbi tek yumruk olarak atıyor. Ayrıca, yeni hedeflere ve umutlara yelken açtık. Özel sporcuların hiçbirini evinde bırakmayacağız. Artık hepinizi salonlarda görmek için elimizden geleni yapacağız. Bugün buraya gelen ve bu camiaya destek veren tüm delegelere , kulüplere ve ailelerimize sonsuz teşekkür ediyorum.”
Öte yandan başkanlık seçimini Türkiye futbol tarihinin en önemli yıldızlarından Tanju Çolak ta takip etti. Tekrar yeni başkan seçilen Birol Aydın ve ekibine her türlü desteği vereceğini ifade eden Çolak,“ Çok özel bir camianın içerisinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni dönemde başkan ve ekibine başarılar diliyorum. Onlar çalışacak, biz de takip edeceğiz. Kısacası, kendilerine her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Yeniden başkan seçilen Birol Aydın’ın yönetiminde şu isimler yer alıyor:


YÖNETİM KURULU: 
Efkan Korkmaz, Saadettin Akçi, Aydın Koç, Osman Akdemir, Can Dağaşan, Metin Toraman, Mustafa Baş, Ali İhsan Yıldırım, Ömer Osman Yanık, Mehmet Almalı, İrfan Neziroğlu, Hasan Çavuşoğlu, Onur Sağlam, Ensar Kurt

DENETLEME KURULU:
Muhsin Gürsu, Muhsin Karatepe


DİSİPLİN KURULU:
Ünal Bingül, Abdullah Polat, Özlem Titrek, Abubekir Özcan, Mehmet Belge


 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.