Özgür Ekmekçioğlu'ndan TFF açıklaması! 

Özgür Ekmekçioğlu'ndan TFF açıklaması! 

Ekmekçioğlu, korona salgınından ötürü ara verilen liglerin, öncelikle insan sağlığı odağında maçların tamamlanarak sona ermesi gerektiğini belirtti.

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, yaşanan süreci yakından takip ettiklerini belirterek, “Şu anda günümüz interaktif bir şekilde geçiyor. Oyuncularımız evlerinde verilen program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor. Yine oyuncularımız tesislere gelip bireysel bir şekilde idmanlarına devam ediyor. Bu çalışmaları yaparken de tesislerde tüm önlemleri aldık. Yine tesislerimizde de her gün dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Bizim takımda kimsede korona virüsü çıkmadı. Oyuncularımız, antrenörlerimiz ve çalışanlarımız bu konuda çok titiz. Süreçleri çok yakından takip ediyoruz” dedi.

Yaşanan süreçte Futbol Federasyonu’ndan bazı açıklamalar beklediklerini vurgulayan Başkan Ekmekçioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Organizasyon anlamında Futbol Federasyonu’ndan bazı açıklamalar bekliyoruz. Ligler ne zaman başlayacak, 30 Mayıs’ta sona erecek kontratların durumu ne olacak gibi. Yabancı oyuncular yaşanan korona virüs olayında ailelerinin yanına dönmek istediler yurt dışı uçuşları iptal olunca zorunlu olarak kaldılar. Liglerin eylül ayında başlaması geç olur. Bir şekilde bu maçların oynanması gerekiyor ve bu durum sonsuza kadar böyle gidemez. Gerek havaların iyileşmesi gerekse toplumun bu sürece uyum sağlamasından dolayı bu sürecin kısa sürede biteceğine inanıyorum. Nüfusumuzun Avrupa’ya göre genç ve dinamik olması da sürecin olumlu yönde gitmesine katkı sunuyor”

1-845.jpg

SAĞLIK ALT YAPIMIZIN İYİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Özgür Ekmekçioğlu, yaşanan süreçte Türkiye’nin sağlık alt yapısının ne kadar iyi olduğunu ve zaman zaman tartışmalara neden olan şehir hastanelerinin ne kadar doğru bir yatırım olduğunun ortaya çıktığını ifade etti. 

EN DOĞRU KARARI HÜKÜMET VERECEKTİR

Ekmekçioğlu, bazı kesimler tarafından dile getirilen ‘Maçlar Antalya’da oynansın’ görüşünü de “Antalya’da oynanması yerine İzmir’de oynanabilir. Herkes kendi evinde oynamak istemesi en doğal haktır. Bu konuda en doğru kararı hükümet verecektir” sözleriyle değerlendirdi.

SÜPER LİG’DE İZMİR DERBİSİ OYNAYALIM

Öte yandan Başkan Ekmekçioğlu’nun canlı yayındaki ‘Buradan bir derbi çıkar ama’ sözlerine Göztepe Başkanvekili Talat Papatya, “Güzel bir derbi olur. Keşke çıksa’ şeklinde karşılık verdi. Ekmekçioğlu “Kısmet olsa önümüzdeki sezon bir derbi yapsak. Ne güzel olur. Süper Lig de bir derbi yapalım” diyerek Altay’ın süper lig iddiasını bir kez daha yineledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.