Palet Zengin'in canlı yayınına Cengiz Kurtoğlu konuk oldu

Palet Zengin'in canlı yayınına Cengiz Kurtoğlu konuk oldu

Palet'in Rengi adlı programa, efsane sanatçı Cengiz Kurtoğlu ve oğlu Orçun Kurtoğlu katıldı.

Programın yapımcısı ve sunucusu Palet Zengin'in ev sahipliğinde gerçekleşen yayında, müzik sektörüne yıllarını veren Cengiz Kurtoğlu güzel sohbeti ve dile getirdiği mesajlarla beğeni topladı. Bu tür yayınların yaşadığımız zor günlerde insanlara moral verdiğini ifade eden Cengiz Kurtoğlu, bu tarz programlara maddi beklentiyle katılanlara ve gelen canlı yayın tekliflerini geri çeviren sanat camiasına sitemde bulundu. 

palet-zengi̇n,-cengi̇z-ve-orçun-kurtoğlu.jpeg

Kurtoğlu "Biz anamızın karnından sanatçı doğmadık. Bizi halk bugünlere getirdi; onlar olmasaydı bu günleri göremezdik. Bıraksınlar bu egolarını, telefonlara çıkmamayı, kaçmayı, çıkıp insanları mutlu etsinler, yayınlara katılsınlar. Ne kaybedecekler; ne güzel sohbet muhabbet edip insanları mutlu ediyoruz. Ben bu özverili davranışı gerçek sanatçı arkadaşlarımdan da beklerim" diyerek duygularını dile getirdi.

Gerçekleştirdiği yayın için Palet Zengin'e teşekkür eden Cengiz Kurtoğlu, insanlara moral vermek isteyen herkesi böyle platformlarda daha çok görmek istediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.