Pandemi süreci, network marketinge olan güveni artırdı

Pandemi süreci, network marketinge olan güveni artırdı

Binlerce kişinin ek gelir arayışına girdiği pandemi döneminde hem kredibilite hem de üye kazanan ise network marketing sistemi oldu.

Covid-19’un oluşturduğu ekonomik belirsizlik sebebiyle yeni bir kariyer ve etkili para kazanma yöntemi sunan network marketing sistemi, pandemi sürecinde güven tazeledi. Silva Network Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karapıçak, konuyla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Network marketing sistemi güvenli para kazanma yolu sunuyor

Bir e-ticaret sitesinin güvenli hale gelmesi önemli prosedürlere bağlıdır. Bu noktada belirlenen kriterlere uyan e-ticaret siteleri, zorlu bir sürecin sonunda güven argümanını sağlayabilir. Tüketiciler ve üyeler ise bu sürecin sonunda gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir, ek kazanç elde edebilirler. Pandemi sürecinin bizim sektörümüze katkısı da bu noktada oldu, adeta güven tazeledi. Şöyle ki, herkesin evde olduğu bu süreçte kariyer ve statü sahibi, eğitimli, farklı meslek gruplarındaki kişiler marketing sektörüne dahil olmak istedi. Çünkü hepimizin sabit giderleri var ve hayatımızı idame ettirmek zorundayız. Bu noktada network marketing sektörü büyük bir avantaj sağlıyor. Tecrübeli olsun olmasın herkesin eşit şartlarda olduğu bir kariyer fırsatı sunuyor. Şu anda da insanların bir gelir kapısına ihtiyacı var, hem kadınlar hem de erkekler evden para kazanmanın yollarını araştırıyor. Silva Network’ün 13 yıllık sektör deneyimi, marka bilinirliği ve itibarı sayesinde bu dönemde ciddi bir üye sayısına ulaştık.  Araştırmaya girenler için iyi bir tercih sunuyoruz. Kazandıran ve ürünleri kaliteli bir firmayla tanıştıkları için güvenle üye oluyorlar” dedi.

“Şeffaf ve güvenli bir sistem oluşturduk”

Network marketing sisteminin temelinde güven olduğunu vurgulayan Silva Network Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karapıçak; “Dünya tarihinin son 80 yılına damga vuran bir ticaret modeli olan network marketing, çok katlı pazarlama olarak kişilere önemli kariyer fırsatları sunuyor. Çok katlı pazarlama prensibinde ele alınmasında ise her temsilcinin, kendi aracılığı ile yeni kişileri kayıt etme, onları yetiştirip, destekleyerek onların cirolarından da belirli bir yüzde alıyor olması yatıyor. İlk olarak uygun fiyata aldığınız ürünleri satarak para kazanabilirsiniz. İkinci olarak da kişileri kayıt edip onların ürün almalarını ve satış yapmalarını sağlayabilir ve onların satışlarından da bir yüzdelik alabilirsiniz. Her açıdan karlı bir kazanç alternatifi sağlayan network marketing, sisteminin en önemli özelliği ise güvenli ve şeffaf bir sistem olmasıdır. Türkiye’de titan ve saadet zinciri vakalarından sonra pek de hoş olmayan bir şöhrete sahip olsa da son yıllarda bu algının çürütüldüğü görülüyor. Network marketing birçok kişinin şüphe ile yaklaştığı, ama aslında mantığı, kullanılan bir ürünün memnuniyeti ve o ürünün tavsiyesiyle gelir elde etmek olan yeni bir ticaret modelidir. Biz Silva Network olarak bu konuda farklı bir noktada konumlandığımızı düşünüyoruz. 13 yıllık sektör deneyimimiz boyunca binlerce kişiyle çalışma fırsatı elde ettik, 200 bin kişi ile yol arkadaşlığı yaptık. Her aşamada şeffaf bir iletişim dili benimseyerek çalışma arkadaşlarımızı bilgilendirdik. Bu konuda çok ilkeli bir yaklaşım geliştirdiğimizi ve pandemi sürecindeki rekor üye artışının arkasında bu yaklaşımımın olduğunu düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.