Paribas Tennis Championship’te yarı final heyecanı!

Paribas Tennis Championship’te yarı final heyecanı!

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da çeyrek final karşılaşmalarının ardından Peterson/Potapova çiftini korta çıkmadan geçen Oksana Kalashnikova/Miyu Kato yarı finalde Marie Bouzkova/Sara Sorribes Tormo ile eşleşti.

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da çeyrek final karşılaşmaları oynandı. Çekişmeli anların yaşandığı çeyrek final gününde açılışı yapan isim Yulia Putintseva oldu. Günün ilk maçında 6 numaralı seribaşı Ajla Tomljanovic ile karşılaşan Putintseva, güzel bir geri dönüşün ardından yarı finale yükselen ilk raket oldu. Birinci seti rakibine kaptıran Kazak sporcu, kalan bölümdeki iyi oyunuyla 5-7, 6-2, 6-4 ile yarı finaldeki yerini aldı.

Haftanın dikkat çeken isimlerinden Anastasia Potapova, elemelerden geldiği ana tabloda yarı finale kadar ilerledi. 7 numaralı seribaşı Sara Sorribes Tormo’yu 6-2’lik iki setle deviren Potapova, son dört aşamasında Putintseva’nın rakibi oldu. Potapova böylece yaklaşık üç yıl aranın ardından ilk yarı finaline yükseldi.

yulia-putintseva-3.jpg

İstanbul’da şampiyonluk unvanını korumak için mücadele eden Sorana Cirstea da yoluna devam edenler arasında. Avusturyalı Julia Grabher karşısında maça yavaş girse de kontrolü eline alan Rumen oyuncu, 7-5, 6-1’le turlamayı başardı.

Cirstea’nın yarı finalde karşılaşacağı isimse geçen yıl turnuvaya aynı aşamada veda eden Veronika Kudermetova oldu. Son çeyrek final karşılaşmasında Macar Anna Bondar ile sahne alan 3 numaralı seribaşı Kudermetova, her iki seti de tie-break’e giden karşılaşmayı 7-6, 7-6 kazanarak bir üst tura yükseldi.

sorana-cirstea-3.jpg

Bugünün programında yer alan tek çiftler karşılaşması ise Rebecca Peterson’un çekilmesi nedeniyle oynanamadı. Böylece Peterson/Potapova çiftini korta çıkmadan geçen Oksana Kalashnikova/Miyu Kato yarı finalde Marie Bouzkova/Sara Sorribes Tormo ile eşleşti.

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul yarın (23 Nisan Cumartesi) teklerde ve çiftlerde oynanacak yarı final maçları ile devam edecek.

anastasia-potapova-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.