Park Şamdan’ın lezzetleri, G-Beyond Yalıkavak’ta buluşuyor

Park Şamdan’ın lezzetleri, G-Beyond Yalıkavak’ta buluşuyor

Park Şamdan Restaurant bu yaz Bodrum’da kapılarını açıyor.

Mar Yapı’nın G-Beyond projesi içinde açılacak Park Şamdan, bu yaz büyülü bir yemek deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor! Yalıkavak’ta, muhteşem bir manzaraya sahip olan Mar Yapı’nın G Beyond projesinin içinde 40 yıllık geçmişiyle yer alacak olan Park Şamdan Restaurant, deneyimli şeflerin ellerinden nefis yemekleri, seçkin müzikler eşliğinde sunarak konuklarına eşsiz bir ambiyans yaratmaya hazırlanıyor. Üst düzey servis standartlarını benimseyerek, deneyimli ekibi, özenle tasarlanmış masaları, mum ışıkları ve keyifli sunumları ile misafirlerine unutulmayan hatıralar bırakacak olan Park Şamdan Restaurant, bu yaz Bodrum’da vazgeçilmez bir seçenek olacak.

maryapi-gbeyond-2.jpg

Yalıkavak’ta Olağanüstü Bir Deneyim: G-Beyond!

Her yaptığı projede beklentilerin üzerinde mükemmel işlere imza atan Mar Yapı, tasarım odaklı ve yenilikçi bakış açısıyla G-Beyond’u harika bir konuma sahip Yalıkavak’ta hayata geçirerek lüksü düşlerinde ötesine taşıyor. Denizi, plajları, tatil köyleri ile adeta cennetten bir köşe olan Bodrum’un en güzel beldesi Yalıkavak’a tepeden bakan Mar Yapı’nın G-Beyond projesi, doğanın huzur dolu atmosferini Ege’nin nefes kesen manzarası ile birleştirerek unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmaya hazıranıyor.

Sonsuz Ege manzarasının hakimiyetindeki G- Beyond, lüks kavramını çarpıcı mimarisi ile ortaya çıkararak iç mekan tasarımlarında ki mükemmeliyetçiliği ile üst düzey bir yaşam biçimi sunuyor. G-Beyond, beach clubları, lüks restoranları, barları, kafeleri, lüks mağazaları ve ihtiyaç duyulabilecek hemen her şeyi sunuyor.

parksamdan-5.jpg

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, “40 yıllık geçmişi ile bir klasik olan Park Şamdan Restaurant ile lüksü ve çarpıcı mimariyi öne çıkaran projemiz G-Beyond’un birleşmesinden ve iki güçlü markanın yaratacağı sinerjiden dolayı çok heyecanlıyız. Kusursuz hizmet anlayışı ile G-Beyond’a değer katacak olan Park Şamdan Restaurant’ın Yalıkavak’a bambaşka bir soluk getireceğine inanıyoruz. Bodrum’un en güzel beldesi Yalıkavak’a tepeden bakan G-Beyond projemiz, doğanın huzur dolu atmosferini Ege’nin nefes kesen manzarası ile birleştirerek insanlara hak ettikleri lüksü sunacak ve unutulmaz deneyimler yaşatacak” diyerek projenin önemini vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.