Park Var Oturabilirsen! Başkan Var Sorabilirsen!

Park Var Oturabilirsen! Başkan Var Sorabilirsen!

Narlıdere Belediyesi’nin akıllara durgunluk veren faaliyetlerinden birisi de ortaya çıktı. Narlıdere’in lüks konutları arasında kalan park, kelimenin tam anlamıyla yıkılmış, yok edilmiş halde ve vatandaşların da tepkisini çeker vaziyette.

Narlıdere’de bulunan kaderine terk edilmiş park, Narlıderelilerin ağır eleştirilerine neden olmaya başladı. Narlıdere’de değeri milyonlarla ölçülemeyen lüks konutların, sitelerin tam ortasında kalan Narlıdere Belediyesi sınırları içinde, belediyeye ait park olarak görünen yerde, oturulmayan banklar, sökülmüş masalar ve yok olması için kaderine terk edilmesi vatandaşların haklı tepkilerini de beraberinde getirdi.

img_1494.jpg

Belediyenin, sadece Narlıdere’nin ana caddesi üzerinde hizmet vermeyi belediyecilik olarak gördüğünü, arka sokaklarını ve yamaçlarda yaşayanları hiç görmediğinden şikâyetçi olan vatandaşlar, adın bilinmeyen, sanı bilinmeyen, bir dönem yapılan sonra kaderine terk edilen parka tepkilerini gizlemiyorlar. Narlıderelilerin paralarıyla yapılan parkın, yıllardır kaderine terk edildiğini, oturma yerlerini kırıldığını, döküldüğünü ve yok olduğunu belirten vatandaşlar, belediyeyi hizmeti belirli yerlere götürmeyi tercih ettiğini, belirli yerleri ise hizmet alanı dışında gördüğünü söylediler.

img_1504.jpg

Vatandaşlardan gelen ihbar üzerine gittiğimiz, ıssız bir çölde kalmış ve kaderine terk edilmiş parkta Medya Ege olarak incelemeler yaptık. Gördüklerimizi fotoğrafladık. Bir dönem restorasyon, park ve bahçe düzenlemesi yapılan ve muhtemelen açılış töreni dahi yapılan parktan, oturulamayacak bir bank, üzerine bir şey konulmayacak bir masa ve sırtınızı dayayamayacağınız bir oturak kaldığını gördük.

img_1492.jpg

Hayalet park haline dönen parkın neden kaderine terk edildiğini, neden yenilenmediğini, neden hizmet etmesi için düzenlenmediğini ise vatandaşlar adına Medya Ege olarak Narlıdere Belediyesi Başkanı Ali Engin’e soru olarak soruyoruz?

img_1505.jpgimg_1497.jpgimg_1509.jpgimg_1508.jpgimg_1510.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.