Parkelerde doğadan izler

Parkelerde doğadan izler

DesignFloor’dan parkelerde hijyen ve sürdürülebilirlik vurgusu

Değişen tüketici tercihleri yaşam alanlarımızın farklılaşmasına da yön verirken hijyen, çevresel sürdürülebilirlik ve dayanıklılık gibi kavramlar paralelinde parkelere olan ilgi artıyor. Ar-Ge süreçlerinde tüketici sağlığını gözeten DesignFloor’un parke teknolojisi, yalnızca sürdürülebilir orman yönetimine uygun ürün tedariği sayesinde çevreci bir alternatif sağlıyor.
İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde iç mekanlarda hijyenik özelliklere sahip, sürdürülebilirlik ve düşük emisyon gibi etkenlerde Avrupa standartlarında akreditasyonları elde etmiş zemin ürünlerine olan ilgi artış gösteriyor. Nitelikli zemin kaplama ürünleriyle kullanıcı sağlığını odağına alan DesignFloor, A+ Etiketi (düşük emisyon), SGS Belgesi, Avrupa pazarında onaylı ürünleri temsil eden CE Sertifikası ve PEFC’ye (Orman Belgelendirme Onay Programı) sahip ürünleriyle parke sektöründe özel çözümler sunuyor.
Doğa, yapılarda tekrar hayat buluyor
İç katmanlarında sadece sürdürülebilir ormanlardan sağlanan ham maddelerin kullanıldığı koleksiyon, yapılarda doğayı en iyi biçimde temsil ediyor. DesignFloor’un ürün gamında bulunan parkeler aynı zamanda iç mekan hava kalitesini artırıcı etkileri ile konforlu bir mekan deneyimi sağlıyor. 
Ar-Ge süreçlerinde hijyen, sürdürülebilirlik ve dayanıklılık gibi önemli hususlar baz alınarak üretilen DesignFloor parkeler, geleneksel parkelere göre görünüm ve doku anlamında özel bir teknoloji barındırıyor. Gerçek renkler ve sedef parlaklığındaki boya sayesinde eşsiz bir doku elde ediliyor. 
Yoğun ayak trafiğine karşı uzun ömürlülük
Neme dayanıklı overlay tabaka ve kullanım kolaylığı sağlayan kilit sistemlerine sahip olan DesignFloor Parkeler, nakliye, montaj pratikliği ve tadilat kolaylığıyla birlikte tüketici beklentilerini karşılıyor. 8 ve 12 mm kalınlık seçenekleriyle birçok renk ve desen alternatifi olan parke koleksiyonları, konutların yanı sıra ofis, otel ve mağaza gibi ayak trafiğinin yoğun olduğu alanlarda uzun ömürlü olmasıyla ön plana çıkıyor.
Benimsediği sorumluluk bilinci doğrultusunda DesignFloor, geri dönüştürülebilir ürünler ve çevre dostu politikası ile sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

0-619.jpg


DesignFloor Hakkında: 
2006 yılından bu yana faaliyet gösteren DesignFloor, yapısında teknolojinin son gelişmelerini barındıran nitelikli zemin kaplama ürünleri ile sektördeki yerini ve güvenini günden güne sağlamlaştırıyor. Hi-Tech Laminat Parke, Lamine Parke, Parlak Parke ve LVT zemin kaplama seçeneklerini ürün gamında bulunduran DesignFloor, doğanın en estetik dokularını her tipolojide kullanılabilir zemin kaplamalarına dönüştürüyor.  Türkiye, Ortadoğu ve Orta Asya’daki 135’i aşkın satış noktasıyla dev bir servis ağı oluşturan marka, kaliteli zemin hizmetinin sınırlarını her gün daha da genişleterek “parkeye dair” tüm çağrışımları kendi etrafında şekillendirirken, çalışma odağını da ‘’insana dair” düşüncesi etrafında pekiştiriyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.