PARTİ KUR, OY VERELİM!

PARTİ KUR, OY VERELİM!

Türkiye'nin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden Erdem Kınay, şimdi de O Ses Türkiye yarışmasıyla tanınan Ertunç için bir şarkı yaptı.

Türkiye'nin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden Erdem Kınay,  şimdi de O Ses Türkiye yarışmasıyla tanınan Ertunç için bir şarkı yaptı. Mahşer adını taşıyan şarkının klibi de beğeni topladı, sosyal medyada Ertunç için 'parti kur oy verelim' yorumları dolaştı. 

Türk Pop müziğinin bir çok ünlü isminin şarkıları için yaptığı aranjmanlar ve "Proje” adını verdiği albümleri ile geniş kitlelere adını duyuran Türkiye’nin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden Erdem Kınay şimdi de ‘O Ses Türkiye’ yarışmasıyla tanınan Ertunç için bomba bir şarkı hazırladı. Aynı zamanda modellik de yapan Ertunç'un seslendirdiği şarkının sözleri Deniz Erten, müzik ve düzenleme Erdem Kınay imzası taşıyor.

Helal Ettim, Yaş Hikayesi, Duman şarkılarının yaratıcısı Erdem Kınay ve Deniz Erten'in bu son çalışması klibiyle de ses getirdi. Ertunç'un sesiyle olduğu kadar yakışıklılığıyla da beğeni topladığı Mahşer klibi sosyal medyada çok konuşuldu. Bir kullanıcının Ertunç için yaptığı “Parti kur oy verelim” yorumu genç şarkıcıyı sevindirdi. 

Merve Özbey ‘i de müzik piyasasına kazandıran Erdem Kınay bundan böyle genç yeteneklere daha çok imkan tanıyacağını söylüyor.

Ertunç feat Erdem Kınay “Mahşer” şarkısını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.