PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Kemalpaşa Cumhuriyet Halk Parti’sinde demokrasi şöleni yaşandı. Heyecanlı ve katılımı yüksek olan CHP Kemalpaşa İlçe Kongresi’nde, yeni ilçe Başkanı Avukat Ahmet Cemil Balyeli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kemalpaşa olağan ilçe kongresi 22 Aralık 2019 Pazar günü gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı kongrede 138 oy alan Ahmet Cemil Balyeli partinin yeni ilçe başkanı olurken, Mehmet Ayçil 132 oy aldı.
PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK
Kongrede kaybedenin olmadığını söyleyen CHP İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, seçimin galibinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu söyledi. Başkan Balyeli, “Sayın Mehmet Ayçil, efsane başkanımızdır ve öyle kalacaktır. Biz birlik ve beraberlik içinde partimizi iktidara taşımak için yola çıktık. Burada Sayın Mehmet Ayçil’e de ihtiyacımız var. Bütün partililere ihtiyacımız var. Kimsenin kimseyi ötekileştirmesini, başka bir yere gitmesini kabul etmiyorum. Hep birlikte iktidara yürüyeceğiz. Biz kongrelerimize demokrasi şöleni diyoruz. Çünkü biz demokrasiyi, halkın iradesini, örgütün iradesini, Ulu önderimizin dediği gibi egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olmasını şölene çeviren bir partiyiz. Bu partiye sizlerle birlikte gönül vermiş olmaktan gurur duyuyorum. Biz Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı ile yeniden bu topraklarda CHP bayrağını dalgalandırmaktan büyük onur duyuyoruz. Bu bayrağı dalgalandırmaya devam edecek ve CHP’yi iktidara taşıyacak kadroları bugün yeniden seçtik. Bizler siyaset yaparken önce insan odaklı olmak zorundayız. Kadınlarımızı daha çok siyasete dâhil etmek, gençlerimizi daha çok bir araya getirip, onların fikirlerini almak zorundayız. Küskünleri barıştıracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe, siyaseti herkesin içine sindirerek yapacağız. Biz temiz, ilkeli, şeffaf ve birleştirici siyaset için çalışmaya hazırız. Rekor oylarla Kemalpaşa’da CHP iktidarını devam ettireceğiz. Ben ve yönetimim iddialıyız. Bu ilçede bu güne kadar yapılmamış çalışmaları yapacak, CHP’nin iktidar ateşini buradan yakacağız. Atatürk’ün mesken tuttuğu bu topraklarda onun mirasını sonuna kadar yaşatacak, onun ilke ve inkılaplarından, devrimlerinden ödün vermeden yürüyeceğiz” dedi.
“BİZ BİR BÜTÜNÜZ. KAZANAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ”
Kongrede seçimi kazanarak CHP Kemalpaşa’nın yeni ilçe başkanı olan Ahmet Cemil Balyeli’yi kutlayan Mehmet Ayçil, hep birlikte bu yolda yürümeye devam edeceklerini söyledi. Ayçil, “Başkanımızın da dediği gibi biz bugün de varız, yarında varız. Biz bir bütünüz. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi. Başkanımızı yürekten kutluyorum. CHP neferi olmaya devam edeceğim. 2004’ten beri bu ilçede yöneticilik yapıyorum. 3 yıl bir ara verdim. Tekrar ilçe yönetimine geldim. 2009’da Rıdvan Karakayalı ile çıktığımız yolda kazanılamayacak denilen Kemalpaşa’yı kazandık. 2017’de tekrar ilçe başkanı oldum.  2019 tekrar kazanılamaz denilen yerde Kemalpaşa’yı tekrar kazandık. Yeni yönetim ve başkanımıza başarılar diliyorum” dedi. 

Ahmet Cemil Balyeli Başkanlığında CHP Kemalpaşa İlçe Yönetimi
Gamze BURÇ, Dilek BUYRUKÇU, Aslı DEMİRÖREN, Hasan ER, Süleyman ERGÜNER, Koray GEREM, Ali GEVRAN, Erhan GÖNÜLBAĞI, Ebru KASAP, Kerim KURNAZ, Selim PİŞKİN, Yüksel SARIBAŞ, Cem SULUOĞLU, Halil ŞEN, Ali ŞENTÜZEN, Salih YALÇIN

İl Delege Listesi
Rıdvan KARAKAYALI, Ahmet Cemil BALYELİ, Nimet ASLAN, Nevzat DEMİRTAŞ, Nevzat EFE, Mehmet KARADAĞ, Hatice KORUKÇUOĞLU, Bülent ORAY, Duran ŞAHİN, Ahmet YILMAZ, Hamza YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.