Paşa Devreyi Lider Kapattı

Paşa Devreyi Lider Kapattı

İzmir 2. Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Kemalpaşaspor sezonun ilk yarısında oynadığı 7 karşılaşmayı da kazanarak devreyi lider kapattı.

İlk devrenin son haftasında ligin yenilgisiz iki takımı Kemalpaşaspor ve Örnekköyspor karşı karşıya geldi. Kemalpaşa Armutlu stadında oynanan ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada gülen taraf 2-0’lık sonuç ile Kemalpaşaspor oldu. Kemalpaşaspor bu karşılaşmada elde ettiği galibiyet ile puanını 21’e çıkararak liderliğini sürdürdü. 

Örnekköyspor ve Kemalpaşaspor taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk golü 7. Dakikada Gökhan’dan geldi. Örnekköyspor ceza alanının solundan kazanılın serbest vuruşta, topu ceza alanına gönderen Feyyaz’ın ortasını arka direkte iyi takip eden Gökhan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın ilk yarısı bu skorla bitti.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen 2. yarının 80. Dakikasında Kemalpaşaspor 10 kişi kaldı. Rakibine yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı kartını gören Gökhan takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra baskısını arttıran Örnekköyspor rakip kale önünde daha çok pozisyon şansı yakaladı ancak rakibi Kemalpaşaspor yakaladığı hızlı hücum şansını iyi değerlendirerek, Doğukan’ın ayağından bulduğu gol ile sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi. Kemalpaşaspor elde etmiş olduğu bu galibiyet ile şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj yakaladı.

Örnekköyspor karşısında elde ettikleri galibiyet ile şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli aştıklarını belirten Kemalpaşaspor Başkanı Ramazan Faal sezon başında hedefledikleri başarıyı yakaladıklarını söyledi. Kemalpaşaspor’un yerinin 2. Amatör Lig olmadığını ifade eden Kulüp Başkanı Ramazan Faal “Ligin ilk yarısında yakaladığımız başarı için tüm yöneticilerimize, sporcularımıza ve destekçilerimize teşekkür ediyorum. Kemalpaşa halkının da destekleri ile kulübümüz daha iyi yerlere gelecektir. Ben ve yönetici arkadaşlarımız sezon başında Kemalpaşaspor’un yönetimini devraldık ve bu takımı layık olduğu profesyonel liglere tekrar taşımak için çalışmalarımıza başladık. Tabi bu amacı gerçekleştirmek o kadar da kolay bir iş değil. Zaman, sabır ve ekonomik güç isteyen bir süreç. 100 Bini aşkın nüfuslu ilçemizin adını taşıyan bu kulüp ancak Kemalpaşalıların destekleri ile çok iyi yerlere gelecektir. Ben tüm Kemalpaşalılardan bu takıma destek olmalarını istiyorum. Kemalpaşaspor kazandığı sürece ilçemizde kazanacaktır” dedi.

Kemalpaşaspor ligin ilk devresinde oynadığı 7 karşılaşmada rakip filelere 40 gol gönderirken, kalesinde sadece 1 gol görerek 70 takımın yer aldığı İzmir 2. Amatör Lig’in en az gol yiyen takımı oldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.