"Paylaşmak zenginleşmektir"

"Paylaşmak zenginleşmektir"

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen “Açılış Dersleri” kapsamında Stratejik İletişim ve Kurum İtibarı Yönetimi Uzmanı Salim Kadıbeşegil, iletişimcilerle bir araya geldi.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe EÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.


Genç iletişimcilere “İletişimde Kariyer Yolculuğu” konulu ilk dersi veren  Salim Kadıbeşegil,  “İletişimde kariyer yolculuğunu,  içinizdeki girişimcilik ruhunu bu yaşlarda oluşturmalısınız. Size 42 yıllık kariyer hayatımı anlatmaya geldim. Girişimcilik işinin özü merak etme, araştırma ve paylaşmadır. Ege Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksekokulu’ndan mezun oldum. Gazetecilikte her şey merakla başlar. Bu disiplinin faydasını hala hayatın her yerinde görüp paylaşıyorum. Gazetecilik bir şekilde hayatınızda size bulaşmalı. Gazetecilik mesleğinden gördüğüm fayda 40 senedir hala devam ediyor’’ diye konuştu.


Kadıbeşegil,  “Tek başınıza başarılı olamazsınız beraber yolculuk yapmalısınız. Yolculuğunuz gerçekten anlamlı mı? Kendinizle hesaplaşın, yaşamda iz bırakın. Paylaşmak zenginleşmektir. Ben  paylaştıkça zenginleştim. Bu kavram benim için çok anlamlıdır. Hayattaki en büyük zenginlik ilişkilerimizin kalitesi ve hayattaki yolculuğumuzun göstergesidir.28 yaşına kadar kariyer planınızı oluşturmanız gerekir. Bu yaşa kadar bilginizi arttırmanız gerekmektedir. Zenginleşmenin iki anahtarı vardır. İlk önceliğiniz bilgi, ikinci önceliğiniz ise ilişkilerinizdir. Vizyon sahibi olun, merak edin, araştırın. Bulunduğunuz noktaya sizi bilgi getirir” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.