Peker bu kez ağır konuştu: 

Peker bu kez ağır konuştu: 

Seçimler sonrası hakkındaki iddialara karşılık olarak suskunluğunu bozan Sedat Peker, yaptığı açıklamalarının ardından söylemediği sözlerin paylaşılıp yayınladığını görünce bu kez tepkisi sert oldu.

Hakkındaki asılsız paylaşımlara karşı sert tavrını gösteren Peker, adeta ortalığı kasıp kavuran açıklamalara yer verdi. 

“SÖYLEMEDİĞİM SÖZÜ GERGİNLİK ÇIKARMAK İÇİN YAYANLAR HEPİNİZ….”

Ulusal basının bazı yayın organlarında yer alan seçim sonrası ilk açıklamalarının ‘iç savaş çıkarmak istiyor’ denilerek çarpıtıldığı haberlere karşılık veren Peker, “Seçimlerle ilgili söylemediğim bir sözü bu şekilde yazıp paylaşan şahıslar, sizi ananız doğurmamış, olsa olsa sıçmıştır. Yüksek Seçim Kurulu kimin kazandığını söylerse, herkes gibi bizim de kabulümüzdür. Seçimle ilgili söylemediğim sözü gerginlik çıkarmak için yayanlar hepiniz onursuz, şerefsiz, namussuzsunuz. Bizler bu ülkenin taşına, toprağına, ağaçlardaki yaprağına bile aşık olan kimseleriz… İç savaş çıkmaması için herkesten çok biz mücadele ederiz ancak siz şerefsizsiniz” dedi. 

“İÇ SAVAŞ ÇIKARMAK BİZİM DEĞİL, SİZİN İŞİNİZ”

Açıklamalarında FETÖ’cü hainlere de seslenen Peker, “Bir dolara vatanını satan hainler, karısını katalogdan seçen pezevenkler, iç savaş çıkarmak bizim değil, sizin işiniz… Bizim işimiz sizinle, belediyecilerle değil… Görünümü Atatürkçü, Türkçü; orijinalinde ise FETÖ’cü olan hesaplar, bayrak direkleri şansınızı kaybettiniz… Hepinize birer tane yağlı kazık siparişi verdim. Bu memlekete elbet bir gün geleceksiniz. Yağlı kazıkları seveceksiniz” ifadelerine yer verdi. 

“İLGİ ALANIMIZ KAZANANIN DEĞİL, KİMİN İHANET ETTİĞİDİR”

“İç savaş değil, kardeşliği severiz’ diyen Sedat Peker, “Benim ve dostlarımın ilgi alanı, belediyeleri kimlerin kazandığı değil, ülkemize kimlerin ihanet ettiğidir.  Şerefsiz teröristler, sizleri izliyoruz, hepinizi biliyoruz(belediyeleri kimler kazanırsa onlara hayırlı olsun).  Biz Hak’tan sonra en büyük güç olarak halkı biliriz. Halk kimi seçerse, ona sükut ederiz. İç savaş değil, kardeşliği severiz. Ömer Turan Bey’in, ‘Bu paylaşım bana ait değildir’ açıklamasına rağmen halen bunu paylaşanlar için Neyzem babanın şu sözünü hediye ediyorum: ‘Allah sizin hamurunuzu necazetlen yoğurmuş, sizin suçunuz yok ki oğlum.. Ananız sizi s......n yanlışlıkla doğurmuş” diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.