Pet izmir Fuarı'nda ünlüler şov yapıyor

Pet izmir Fuarı'nda ünlüler şov yapıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Fuar İzmir’de açtığı PET İZMİR 2020 İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı ünlüleri ağırlıyor.

Yetenek Sizsiniz yarışmasında da finalist olan ekibin gösterileri büyük beğeni topluyor. Köpek eğitmeni Kutay Özkan izleyenlere hayvan hakları ve davranışları konusunda önemli bilgiler veriyor.

Alanında Türkiye’nin en büyüğü olan PET İZMİR 2020 İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in özel önem vererek açtığı organizasyona Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi ev sahipliği yapıyor. 300’ün üzerinde marka 120 katılımcı tarafından temsil ediliyor. Ana sponsorluğunu Felicia Pet Food’un yaptığı organizasyona yurdun 20 farklı ilinden katılım var. Katılımcıların yarısından daha fazlası İzmir dışındaki üreticilerden oluşuyor. Evcil hayvanlar, pet gıda, kafes, elbise, bakım ve eğitim ürünleri, akvaryum ve akvaryum ürünleri gibi çok sayıda ürün ve hizmetlerin tanıtımı ve sıcak satışları yapılıyor.

GÖSTERİLER HAYRAN BIRAKTI

Çocuklara hayvan sevgisi aşılamayı ve hayvan hakları konusunda bilinçlendirmeyi hedefleyen PET İZMİR Fuarı, yetenekli köpekler Tarçın, Ego ve Müdür’ü özel bir stantta  konuk ediyor. Köpek eğitmeni Kutay Özkan ile birlikte fuara konuk olan sevimli dostlar, çocuklar tarafından sevinç ve heyecanla karşılanıyor. Önce çocuklara sunum yapan Özkan; hayvanlara yaklaşım, iletişim kurarken dikkat edilmesi gereken noktalar, besleme yöntemleri, hayvan hakları ve hayvanların davranış şekilleri gibi konularda uygulamalı bilgiler veriyor.

Daha sonra, özel eğitimli köpekler Ego, Müdür ve Yetenek Sizsiniz yarışmasında da finalist olan Tarçın şovlarını sergiliyor. İki ayak üzerinde yürüyen, kaykay kullanan, çemberden atlayan ve eğitmenin verdiği tüm komutları başarıyla yerine getiren sevimli dostlar, çocukları kendilerine hayran bırakıyor. Etkinlik sayesinde köpekleri yakından tanıma, sevme ve oynama imkanı bulan minikler, eğlenceli anlar yaşıyor.

PET İZMİR 2020 kapsamında pek çok yarışma düzenlenecek. Organizasyonun geleneksel “En Minnoş Kedi”, “En Güzel Tüylü Kedi”, “Kedi Moda Show”  ve “En Güzel Gözlü Kedi” yarışmalarında tatlı bir rekabet gerçekleşecek. İzmir Çevik Kuvvet Köpek Eğitim Merkezi'nde asayiş amaçlı olarak eğitilen K9 köpekleri, sunacakları gösteriyle nefesleri kesecek. Ziyaretçilerin beğenerek izleyeceği etkinlikte hünerlerini sergileyecek K9 köpekleri silahlı kişileri nasıl kısa sürede etkisiz hale getireceğini gösterecek. Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek ve en iyi pet kuaförlerini bir araya getirecek olan “3.Grooming Yarışması” da izleyenlere eğlenceli saatler sunacak.

Hayvan severlerle birlikte Türkiye’nin dört bir yanından sektör profesyonellerini buluşturacak olan PET İZMİR 2020 4. İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı 15 Mart 2020 akşamına kadar devam edecek. Organizasyon 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.