Pınar'dan Dondurulmuş Vegan Ürün hamlesi!

Pınar'dan Dondurulmuş Vegan Ürün hamlesi!

Türkiye’den dondurulmuş bitki bazlı ürünleriyle yelpazesini genişleten Pınar, ürün gamına soğan halkasını ekledi.

Pınar, vegan tarzı beslenenlere yönelik sahip olduğu ürün gamını genişleterek bu alandaki ihracat faaliyetlerini arttırıyor. Bir yıl önce ihracat odaklı olarak Pınar Veggie Bites ve Pınar Falafel ürünlerini çıkaran Pınar, şimdi de soğan halkası ihraç etmeye başlıyor.

pinar-et-genel-muduru-tunc-tuncer.jpg

Tunç Tuncer: “Soğan Halkası, Herkesin Damak Tadına Hitap Ediyor”

Dondurulmuş vegan ürünler konusunda sahip oldukları geniş ürün gamıyla ABD, Avusturalya, Azerbaycan, Irak, Körfez ülkeleri ve KKTC’de, Türkiye’den tek marka olduklarını belirten Pınar Et Genel Müdürü Tunç Tuncer, şunları belirtti: “Günümüzde vegan özellikli bitki bazlı gıda ürünlere yönelik talep büyük bir hızla artıyor. Artan talep en çok atıştırmalık ve tüketime hazır ürün kategorilerinden kendini gösteriyor. Özellikle Avrupa ve Amerika kıtaları ile Körfez ülkelerinde ciddi bir yönelim gözlemliyoruz. Bu alandaki atıştırmalık pazarının gelecek 10 yıllık süreçte hızla büyüyecek olması, bizleri ürün gamımızı geliştirip büyütmeye yönlendiriyor. Gelecek 10 yılda vegan (bitki bazlı) ürünlere ilginin artmasıyla beraber pazarın global çapta 73 milyar doları aşması bekleniyor. Bu kapsamda ilk ürünlerimizi sebze topları ve Falafel olarak çıkardık. Gördüğümüz büyük ilginin ardından şimdi de tüm kültürlerde çok sevilen ve sıklıkla tüketilen soğan halkası ürünümüzü, bize özel kaplama reçetesi ve bu reçeteden gelen çıtır lezzeti ile hem vegan bazlı beslenme tercihinde olan kişilere hem de atıştırmalık seven kişilere yönelik ürün ailemize ekleyip ihraç etmeye başladık.”

Taze Soğanların Çıtır Kaplamayla Lezzetli Buluşması; Pınar Soğan Halkası

Pınar’ın yeni Soğan Halkası ürünü, taze soğanların çıtır kaplama ile kaplanmasıyla oluşarak 420g paket gramajı ile dondurulmuş ürün dolaplarında yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum