Pınar Karşıyaka sezona iddialı başlıyor

Pınar Karşıyaka sezona iddialı başlıyor

Pınar Karşıyaka, kendi adına düzenlenen Pınar Protein Cup Turnuvası’nda taraftarları ile buluşmaya hazırlanıyor.

19-21 Eylül 2019 tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda düzenlenecek turnuvaya Pınar Karşıyaka’nın yanı sıra Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Arel Üniversitesi Büyükçekmece ve ABA Ligi ekiplerinden BC Igokea Aleksandrovac katılıyor. 

Pınar Karşıyaka sezona iddialı başlıyor

2019-2020 sezonu öncesinde başantrenörlük görevine daha önce birlikte büyük başarılar elde ettiği Ufuk Sarıca ile yeniden bir araya gelen Pınar Karşıyaka, oluşturduğu kadro ile sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. 

İzmir’in bir basketbol şehri olması, İzmir halkının, gençlerin ve çocukların sporla bütünleşmesi için 21 yıldır Pınar Karşıyaka Baketbol Takımına  destek verdiklerini belirten Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, “Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı” na olan desteğimiz her yıl artarak devam ediyor. Pınar Protein Cup ile başlayacak 2019 – 2010 sezonunda Pınar Karşıyaka hem yurt içinde hem de yurt dışında mücadele edecek. Pınar Protein Cup’a katılan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Pınar Protein Cup öncesinde Pınar Karşıyaka sosyal medya sayfalarında gerçekleştirilecek yarışma ile 10 taraftara çift kişilik bilet hediye edilecek. Turnuva boyunca Pınar Protein tadım aktiviteleri gerçekleştirilecek ve müsabakalar esnasında yapılacak basket atma yarışmalarında sürpriz ödüller taraftarlarla buluşacak.

Pınar Protein Cup Programı

19 Eylül Perşembe    19:00 Arel Üniversitesi Büyükçekmece – BC Igokea Aleksandrovac

20 Eylül Cuma    19:00 Pınar Karşıyaka - BC Igokea Aleksandrovac

21 Eylül Cumartesi    16:00 Pınar Karşıyaka – Arel Üniversitesi Büyükçekmece

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.